Emineo98 Pnr_KMRC1 yaa ben sordum özellikle doktoruma sölicekmisinz diye hayır anormallik görülür doktor sorarsa söleriz ddi
Pnr_KMRC1 Emineo98 zaten sizin mail adresinize raporu gönderiyorlar risk varsa orda yazıyor ben genokstan danışmanla görüştüm mail gelince danışman telde bana cinsiyeti söyledi çokta yakın bi tarihte yaptırdım
Emineo98 TugSozTan acaba numara verebilirsiniz internete yazdığımda bi kaçtane çıkıyor hangi numaradan ulaşabilirim
Emineo98 Pnr_KMRC1 yaaa inanın bugun konuştum söylemiyorz raporu sadece doktorunuza gönderiz bana aynen böyle söyledi doktorumdan memnun değilim değiştiricem henüz belli değil diyorm hala ısrarla aynı şeyi söylüyor
Pnr_KMRC1 Emineo98 bence siz doktorum yok devlete gidiyorum kendim sizi formlardan buldum deyin mecbur size söylicek çünkü benimde doktorum yoktu o ara
Pnr_KMRC1 Emineo98 siz hangi şehirdesiniz bölgelere göre ilgilenen hemşireler var çünkü bana yakınsanız benim hemşirenin numarasını veriyim ben doğu bölgesindeyim Mardin midyat doktor sıkıntısı oldugundan anlayış gösteriyorlar
Emineo98 Pnr_KMRC1 yani yarn tekrar aricam kabul etmesse iptal edicem nıpt plusa aricam yani sinir oldum şuan 10+3 üm yaptırsam diyorm
ebrbran Meloki Avrupa igenomix genetik laboratuvarı an yaptırdım , doktorum yönlendirmişti . 10 içinde çıktı sonuç , cinsiyetlerinizde söylediler
1Evrem Emineo98 genoksun şikayet varda çok şikayetini okudum, dokucell e yaptırdım ben İstanbul Anadolu yakasında Özlem hanım var, numarasını yazabilirim.