Fahin Emineo98 merhaba panoramaya yaptirtik. Cokta guzd ilgileniyorlar. Cinsiyeti doktorunuza soyluyorlar ondan ogrenbilirsiniz
gzmber Fahin merhaba panoramaya yaptırdık demek ne demek oluyor panorama test adı mu firma mi bu testi her firma yapar mi bir türlü çözemedim doktor bana panorama kataloğu atmış ama Natera yazıyor firma
Birerkekbirkizannesi Emineo98 genoksa yaptırdım 3 günde sonuç çıktı hem de cinsiyeti doktoruma ilettiler, doktorum bana mesaj attı 💕
Fahin gzmber Testi yapan firmalardan biiri bizde de katalog vardi ordaan burcin hanimla iletisime gectik. Eve gelip 2tup kan aliyorlar. Kaniniz yurtdisina gonderiliyor ve orda test ediliyor
gzmber Fahin bir de sizin sonuçlarınız çıktı mu acaba, yanlış oldu tekrar yapalım diye arayan bir firma değil dimi bhnlar 🙈 çok korkuyroum
Fahin gzmber benim sonucum temiz cikti sukurler. İnsalalh sizinki de oyle cikar. Ben de oyle bu durum olmadi. Kan verdik sadece bir kere
Lazistan Srpilhn 8 bin verdik kendileri geldiler kanı almaya sadece kan aldılar gittiler 10 gün içinde sonuç çıkar dediler bekliyoruz 🌸
Gzmgzmoymc Merhabalar, nipt testiyle aynı şey mi acaba bu? Ben de yaptırsam mi.kararsizim 11+2 deyim. Doktorum haftaya 2 li test yapcaz zaten onda da bişey çıkmaz sağlıklı görünüyor bebeğin boşuna yaptırma bence dedi. Kararsız kaldım napsam ben de
Lazistan Gzmgzmoymc benim geçmişimde 3 tane sağlıksız gebelik kaybettiğim için doktorum istedi fetal dna testini eğer sizde bir sorun yoksa yaptırmayın derim
Gzmgzmoymc Lazistan çok geçmiş olsun.size insallah güzel haberler alirsiniz. Benim ilk gebeliğim ben de o yüzden bir kararsiz kaldım.