narinbianne Ben ilk 15 te hissettim bayağıdır da hissediyordum şu an 18+1 iz iki gündür hissedemiyorum önemsemeli miyim?🥺
Anne53 narinbianne Korkma belki uyumalarına denk gelıyosundur falan eger brazdha hıssetmezsen doktorunla görus
Emine52_34 narinbianne çikolata ve tatlı yiyin en kötü hastaneye gidemez seniz sağlık ocağı da cihazla bakıyor içiniz rahat eder
Gulannee Anne53 18+1 de 3 kez tekme atar gibi vurmuştu çok iyi hissettim.. karnım titreşmisti resmen😄😍
dlndln Anne53 19. haftada hissettim şimdi 21 olduk bazen hareketli bazen hareketsiz oluyor düzene girmedi.
Busratatarr Anne53 21 haftaya yeni girdim 20 de de bişeyler hissediyordum ama bukadar değil şuan elimi koyduğumda kıpır kıpır hareketlerini hissedebiliyorum özellikle uzandığım zaman çok daha hareketli oluyor
Ae1226 Anne53 19 hafta da seyirme hissettim 23 e girerken tekmelerini fark ettim simdi 30 a gircez hiç durmuyor 🥰
tgcearici @Anne53 13.haftadayim ilk gebeliğim henüz hareket hissetmiyorum tabiki ama doktor elinle dokununca sert bir şey hissedersin dedi öyle deyince yokladim gerçekten sert bilye gibi bir şey var 😍 sabah akşam yokluyorum artık 😄
Damcas- 17 haftalıkken ilk kıpırtıyı hissettim genelde otururken yada sırt üstü yattığımda hissediyorum hergün ara ara suan 19+3 🤍