Azeri Ben 17-6 haftalik hamileyim Bìlmiyorum belkide bana oyle geldi sanki gobusmum asasi sa taraf Biseyler oluyor,Anlamiyorum ya Cocuku his etim yada basqa bisey😄🤔🤔
Dilsay Anne53 16+5’te hissetmistim😻Ondan iki gun once hissediyordum ama bagirsak hareketi veya gazdir deyip kendimi oyaliyodum inanmak istemedim heralde😹Ama o gun kahvaltidan sonra uzandigimda net pit pit nabiz gibi hissettim 🫶🏻
Pozitif2023 Hafta da hissettim ilk ama çok düzensizdi sonrasında 1 hafta hiç hissetmediğim bile oldu Tabi ben çalışıyordum onun da etkisi vardı Şimdi doğum iznindeyim ve çok net hissediyorum
Azeri Merhaba ben 17-6 haftalik hamileyim onu nasil His ede biliyorsunuz?belkide bendede oluyor ama His etmiyorum🤔😄
CeydaST Anne53 13. Haftada çok hafif hissediyordum ben doktorum hissedemezsin diyordu ama. Biz de 24+4 olduk dün sabah şeker yüklemesi öncesi gümbür gümbürdü şeker yüklemesinden sonra eve geldim ve hala daha ufacık ufacık hissediyorum canım çok sıkkın 😓
tgcearici EminNur özel bölgemin hemen üzerinde hissettim doktor ultrasonda bakarken burada şu an diye göstermişti(ayaktayken daha iyi hissediyorum) 16.haftada biraz daha üste çıkar 20.haftada da göbek deliğinde olur dedi Yani ben hissettiğimin bebek olduğunu düşünüyorum anneme de söyledim gösterdim evet dedi ama 😄
EminNur tgcearici ayyy vallaha bakarken bile korkuyorum bişey olacak diye🙈 sanki doktor ulstrssonla bakmıyormus gibi. Rabbim herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için🙏🏼
Papatyakokulukiz Anne53 17. Haftada kelebek etkisi hissettim. 21. Haftamda iyice hissettim. Şimdi 28 . Haftalık olacağız Allah nasip ederse öyle bir vuruyorki hey yavrum hey :))