Hilalay11 Ben 12. Haftada gittim doktor bana dedi ki kıza benziyor ama hazırlık yapma net olarak 1 ay sonraki kontrolünde derim dedi
Esragungor34 Manolya45- devlet hastanesi 18. Haftada falan söylüyor özel daha erken söylüyor ama en net 16. Haftada öğrenilir tabi bu da bebeğin durumuna bağlı kendini gostermezse daha geç öğrenebilirsiniz
1anne2bebek__ Manolya45- özele hastane takipliyim 2 gebelikte de doktorum aynı Kızım 13. Haftada oğlum 12. Haftada öğrendim cinsiyeti.
esraakdemir13 Ebru_nur ayy benimde aynı 15 haftalıkken erkek dediler sonra koz dediler 28 haftama girdim iki gün önce gittim göremiyorum maalesef dedi doğurucam neredeyse ama cinsiyetini net bilmiyorum o yüzden hiçbir şey alamadım ya
esraakdemir13 Ayezhanim almanyadayım klinik tarzı yerler var birde normal hastane hastanede erkek dediler klinikteki kız diyor ama doğumda sürprizde çıkabiliyor diyo renkli ultrasonu o kadar sallamasyon yaptı ki detaylı 3 dk sürdü resmen
Minis122 Manolya45- ben devlete devam ediyorum normal muayene icin ama bu sekilde seyler icin en iyisi ozel cok guzel ilgileniyor. Gercekten
Zeyneparsln Manolya45- Devlette 20 ye yakın söylüyorlar 19 gibi. Ben özele gidiyorum aşırı memnunum 15 de net öğrendik
maviruya Manolya45- Valla ilk çocuğumu 12.haftada öğrenmiştim. Bunun da 10.haftası şimdi yine de her ihtimale karşı 13 veya 14.haftada giderim sabredebilirsem😂
Damla Manolya45- 12+2 de %100 söyledi özelde ki doktorum 12+4 gibi devlete gittim tahminde bulundu ama kemik yapısına göre yani kesin değildi kızım oluyor 💕
Merveilgaz Damla normalde kizi daha gec biliyolar. Benimde doktorum 12+2 %80 dedi oyle oldu ama 12+4 ikinci hamileliyimde tam bisey soylemedi erkege benziyor dedi. Ama bence erkek olsa daha kesin konusurdu erkek daha cabuk belli eder kendini