zahidinannesi İkiz bebeklerde daha geç mi görünür hanimlar. 12+3 de kontrolüm var. Merak ediyorum, yavrularimin cinsiyetini o haftalarda öğrenebilir miyim
Merveilgaz zahidinannesi normalde bu haftada kesin demiyolar. Benim bu ikinci hamileliyim ikisindede doktor 17 18nde kesinlestiririz dedi ozeldi bu arada
zahidinannesi Merveilgaz oğlumda 14.haftada kesin olarak görmüstük. 15-16.haftalari beklemek cok zor ya
Merveilgaz Damla normalde kizi daha gec biliyolar. Benimde doktorum 12+2 %80 dedi oyle oldu ama 12+4 ikinci hamileliyimde tam bisey soylemedi erkege benziyor dedi. Ama bence erkek olsa daha kesin konusurdu erkek daha cabuk belli eder kendini
Damla Merveilgaz evet ama bebeğin göstermesine de bağlı çok rahat gördük biz bacak arasını ,benim bebeği erkek olan arkadaşım daha geç öğrendi aksine kordon ile ayırt edilmedi . Şuan 22+2 yiz çok şükür bir değişim olmadı 🌸😊
Merveilgaz zahidinannesi erkek bebekler daha rrken gosterir kizi biraz gec biliyolar. Ama malesef cogumuz 15ten sonra ogreniyoruz😟
Anne53 Manolya45- Ben Tam 15 haftalıkken ögrendim ama tahmini dedi Kız gibi duruyo ama tabi erkek bebeklerde bi anda patlama oluyo dedi 😀😅
Yasooliii Smeyye_9195 valla 1 martta gidicem ama bence kız bacak arasına baktı baya ben doktora sinir oldum ilkinde biz sormadan erkek dedi madem emin değilsin yorum yapma 2 hafta sonra gidiyorum kız diyor dalga gecer gibi evladın kızı erkeği olmaz ama emin olmadan konuşması çok yanlış
Anne53 Merveilgaz yani bir sonraki haftalarda bi anda pipisi olusuyo da olabılır dedi patlıyo bı anda dedi ılk haftalarda anlamısmıyo dedi
Merveilgaz Anne53 anladim iste o yuzden doktorlar erken haftalarda kesin konusamiyor bana doktor siskinlik var dedi erkek gibi ama kesin soylemiyorum dedi. Bakalim degisecek mi. Belkide kizdir😁
Beyzag Manolya45- devlet hastanesi 19.haftamda bile söylemedi ama özel hastane çocuğun duruş şekli iyiyse 14.haftadan itibaren soyluyor
Aylinslmci Manolya45- 14.haftada devlettekı doktor daha çok erken dedi özele gıttım 15de orda ogrendım devlet 19da soyledı
Forever Manolya45- vefat eden ilk bebeğimi 12+5 de öğrendim kontrole geldiğimizde ikinci yavrumu sağlıkla bekliyoruz 11+4 günlük kontrole geldiğimizde %70 kız gibi dedi nasip inşallah Rabb’im hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ♥️🤲
kbrnrcglr Manolya45- 12. Haftada tahminle öğrendik 16. Haftada kesinleşti özelde, devlette genelde söylemiyorlar
Melis688 Smeyye_9195 12+3 de kız dedi 16 da tekrar gittim gene kız dedi 😂 inşallah değişmez baya bir alışveriş yaptım çünkü 😂