nurr0101 Manolya45- 12 haftalıkken öğrendim. Devlet hastanesindekiler genellikle 20. Haftadan sonra söylüyor
Minis122 Cansusnr devlet soylemiyor banada solemedi sırf bu yuzden ozele gittim ogrendim sali devlette kontrolum var bakalim solicekmi
ygmrtpclr haftamda %90 erkek dendi. Detaylı dan onceki muayenemde kesinleşti detaylıda da aynı şey dendi. Bu anlattıklarım özelde. Devlette cogu soruma cevap alamadım şanssızım bu yüzden o nedenle kalanı özelden devam ediyorum
annesininkelegi mervebyz merhaba cinsiyet değişmedi dimi 🙈🙈🥰 benim 13+2 de %80 dedi doktorum ama bacak arasını 3 kez gösterdi inslaalh böyle kalır
Merci_mek annesininkelegi Evet gosterdı gbı sankı ben de hatta cıkıntı var gbı demıstım oda kızda olan cıkıntı demıstı
Anonim3447 Aaaaabahar bende 98 kgim şuan özelde erkeğe benzetti devlette kıza 2 hafta arayla detaylı ultrasonu bekliyorum
Minis122 Manolya45- ben devlete devam ediyorum normal muayene icin ama bu sekilde seyler icin en iyisi ozel cok guzel ilgileniyor. Gercekten
Manolya45- Aaeccc maşallah erken öğrenmişsin inşallah bende öğrenirim bu hafta. Kıyafet falan almak istiyorum cinsiyeti bekliyoruz işte