Minik1Civciv CansuBG bizde 5 haftalığız. Sabahları mide bulantısı oluyor. Ara sıra baş dönmesi oluyor. Şişkinlik ve uyuma isteği çok var. Sağlıklı olsunlar da razıyım. Rabbşm yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💗🤲🏼🌸🫶🏼
Minik1Civciv CansuBG tabiki canım sonuna kadar yaşayalım inşallah üç kaybım var öncesinde razıyım ağrılara sancılara yeter ki sağlıklı olsun hayırlısıyla anne olalım 💗🤲🏼
karanmom Agg0207 kesinlikle bende erken öğrendim geçmiyor bazen diyorum hamile degilim gibi kafamda kuruyorum Erken öğrenmek bir yandan iyi bir yandan kötü
HaticeSevda Bende 5+5 haftadayım. Mide bulantısı baş dönmesi şişkinlik sürekli uyku hali ile halsizlik var.
CansuBG HaticeSevda bende bugün 5+0 dayım karın ağrılarımdan başka pek bir belirtim yok rabbim hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin🌸
HaticeSevda aysemutheweak bulantı için ilaç alabilirsiniz. Bende prilam kullanıyorum doktorumun önerisi ile.
nrgl60 Merhaba arkadaşlar bende bugün 5 haftalık oldum ama keseyi göremedi doktor erkenden keseyi öğrenen var mı