Mnzss 6+0 haftalık şuanlık arada bir kasık ağrısı oluyor aşırı halsizlik var uyku hali sürekli onun haricinde mide bulantısı çok olmadı
Birbebetoannesi CansuBG Bende oldu ya hızlı kalp çarpıntısı, bunalma, bulantı, uyku hali ne yazıyorsa işte 🤭☺️
Ilosunuz1 egzo Merhaba bende aynıyım sizinle 6+6 biz 6 haftayken tam kalp atışını minik minik duyduk🙈 sizde duyarsınız ❤️
CansuBG Birbebetoannesi demek ki kişiden kişiye değişiyormuş umarım en kısa sürede atlatırsın ama yine de güzel şeyler😊
Ilosunuz1 CansuBG 6+6 çok hafif mide bulantısı yorgunluk uyku isteği var o kadar çok nadirde karnım ağrıyor 🙈🥰
Dra21 Kızlar merhaba 7. Haftama giriş yaptık bu aksam çok kasık ağrım var sağ tarafta arada bel ağrımda oluyor batma zonklama tarzında kasık ağrılarım kanama yok ama endişleniyorum sizdede var mı
-mommm98 CansuBG bel ağrım ve doymuyorum goguslerime dokunamiyorum kalktığım da bile sizliyo çok çok şükür mide bulantısı 0 olmaz da umarim
Aysegul0-0 6+6 yız bizde 5. Haftadandır mide bulantısı baş dönmesinden yataktan kalkamadm 😞 hiçbişi yiyemiyorm mutfağa giremiyorum keseyi gördük yarın inş kalp atışları için gidicez ama bebeğimin varlığına hamd şükürler olsun 🤲🏻🌺❤️🥹
Kediperisi 4+6 yım, doktor karından ultrasonla baktı daha keseyi göremedik. İnşaAllah haftaya göreceğiz. Kasık ve bel ağrısı ve mide bulantısı var.
RABIAERBEN CansuBG 7 haftalik olduk kesenin etrafinda kanama gorduler kist gorduler endiseli acikcasi
CansuBG RABIAERBEN benimde çikolata kistim var hamile kalmadan önce de tedavi görmüştüm şuan duruyor kistim yine doktora söylediğimde o bizim için sıkıntı yaratmıyor demişti inşallah sizinki de sıkıntı yaratmaz🙏
CansuBG mrvsrcn güzel şeyler yine de bulantı için ilaç veriyormuş doktorlar bi danışın isterseniz doktorunuza🙏
eylulmihrasmom CansuBG 5+5 minik bir mercimek tanesiyiz ama bana neler ediyor neler 🥴🤭 ama hiç şikayetçi değilim çok şükür rabbime sağlıcakla kucağımza alırız inşallah 🥰🤲🏻