Yeni1_Anne benim bebeğim öyle doğdu ultrason da gözükmedi kuzum ama olsa bile korkulacak bir operasyon değil Allah büyüktür bişe çıkmaz inşallah git bi baktır bakalım ne der doktor

Benimm bebeğime de 17 haftalıkken kondu teşhis mart sonu doğumum var inşallah sağlıkla kucağımıza alırız başka bir sıkıntı olmasında ameliyatını yaptrrz Allah dernanlı dert versin😔

Gzmgzm123 amin canım benim inşallah ben ikinciye gebeyim bebeğim yarık damaklı ve ayakları içe dönük doğdu kromozom bozukluğu var inşallah bu bebeğim sağlıklı gelir

Yeni1_Anne rabbim acil şifalar versin benimde bebeğimde detaylı ultrasonunda kalbinde delik ve sol böbreğin sağ tarafta olduğunu söylediler :( 1 martta çapaya gideceğim umarım tekrar baktıklarında yanılmış olsunlar tek dileğim bu bana da dua edin :( yaşadığınız aynı durumda kuzenimin bebeğinde vardı ama ameliyatla kapandı çok şükür şu an 10 yaşında gayet iyi hiç bi sıkıntısı yok rabbim tüm hasta bebeklere şifa versin rabbim büyüktür içinizi ferah tutmaya çalışın bol dua edin :(

Claire inşallah birşey çıkmaz bebeginizde rabbim hepsini saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻🤲🏻

Yeni1_Anne aminnn rabbim Şafi ismiyle şifa versin tüm bebeklerimize 🙏🏽

22 gün sonra

Yeni1_Anne Bende 28 haftalık gebeyim, detaylı ultrasonda teşhis kondu çift taraflı yarık dudak dendi. Damaktan emin değillerdi ama perinatoloji doktorları damakta da gördüklerini söylediler. Bizde sürekli araştırma yapıyoruz beslenmesi ameliyatı vs nasıl olacak nerede olacak o kadar soru işareti var ki kafamda. Ama Rabbime hep şükrediyorum daha beterinden korusun çözümü olan bir şey hamdolsun. İnstagramda yarık dudak damak ailelerinin olduğu bir sayfa var soru cevap şeklinde hatta wp grupları varmış oraya da bakmanı tavsiye ederim. Aile de bildiğimiz yok ama nesiller öncesinde olsa da aktarılıp genle geçebiliyormuş net bir sebebi yok sanırım. Sizin damakta da yarık var mı sadece dudakta mı görüldü?

Gzmgzm123 doğum yapınca eğer foruma gireblirseniz bizi de bilgilendirir misiniz beslenme konusu nasıl oluyor doktorlar ne zaman ameliyat diyor diye. Benimde bebeğimde çift taraflı dudak ve damak yarığı teşhisi kondu. Allah’ım dermansız dert vermesin.