Gzmgzm123 bende üye olmak istiyorum da bakamadım henüz özelden yazabilir misiniz nasıl katılabilirim
Damakta yarık
GulserenKY anladım, çok teşekkür ederim ❤️
AnnesiyimM53 damak yarığı ameliyatsız kapanmıyor diye biliyorum ama sizin ki farklı mıydı acaba. Şuan kaç yaşında ve yutkunması yok derken pütürlü mü yiyemiyor?
butterfly35 benim bebeğimin damağı göğsüne kadar yarık doğdu içerden sonra büyüdükçe kapandı damağı içerden kapalı ama baya derin bir damağı var ama içi sert kapanmış yani yutkunamamasının sebebi ise bebeğim kasları gevşek bir çocuk olduğu için yutkunma yetisi yok maalesef o yüzden o şekilde
AnnesiyimM53 anladım canım benim Rabbim şifasını versin hep sağlıklı olsun inşaAllah 🤲🏻 kaç yaşında şuan? bi zaman sonra yutma yetisi düzelecekmiymiş? Ağız yüz kasları emme refleksi tarzı çalıştıkça yetkiyi kazanıyor sanırım.
butterfly35 inşallah canım benim Allah razı olsun şuan 13 aylık ama görsen 2 aylık dersin gelişimi çok yavaş
AnnesiyimM53 oy güzel kuzu, Rabbim zorunuzu kolaylaştırsın 🤲🏻 ikinci bebeğiniz gelince ona da size de cennetten şifa getirsin inşaAllah 🤲🏻
butterfly35 amiiinn Allah razı olsun tüm yavrularımız sağlıklı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Yeni1_Anne Diğer gittiğiniz doktor ne dedi acaba. Aynısını mı dedi
AnnesiyimM53 amiiinn
butterfly35 bizdede hem dudak hem damak yarıklığı var. Allah şifa versin 🤲🏻 sizdende sıvı alınmasını söyledimi doktorunuz ben sıvı aldırmak istemedim.
Yeni1_Anne geçmiş olsun inşallah acaba bulantı ilacı kullandınız mı hamileyken onlar yapıyo diye duymuştum merak ettim
Yeni1_Anne benden kendi doktorum istemedi ama perinatoloji doktoru istedi ben imza attım istemediğime dair bende vermedim canım. Kaç haftalıksın?
ikicicek o sanırım hurafe olabilir, perinatoloğa gttiğimde kendi doktorum gaz ilacı vermişti ondan olabilir mi demiştim gebelikte bilinçli ilaç veriyoruz doktorların verdiklerinden olmaz demişti. Ama anne hamile olduğunu bilmeden bazı ağır ilaçlar kullanırsa tetikleyebilir demişti. Birde yüz yapısı ilk haftalarda tamamlanıyor çoğu insanın kendini yeni hamile bildiği daha ilaç almaya başlamadığı zamanlara denk geliyor gibi. Ben mide bulantısı ilacı kullanmadım mesela ama benm bebeğime de dudak damak yarığı dendi. Daha çok genlerle aktarılan bir durummuş nesiller öncesinde olsa da aktarılabiliyormuş.
butterfly35 şuan 21+5 haftalığım bende imza verip istemedigimi belirttim.
- Düzenlendi
Yeni1_Anne Vaktinde, sağlıkla, kolaylıkla doğuralım Allah’ın izniyle 🤲🏻 Rabbimin mucizeleri sonsuzdur belki dedikleri gibi yarık dudak damakta değillerdir sağlıkla doğar yavrularımız 🥰
Doğum sonrası süreç için irtibatta kalalım seninle mümkünse 🌺
Yeni1_Anne
Benm de eşimin yeğeni öyle doğdu canm ama bu varsa da skntı etme ameliyat oldu hiç bseyi yok suan 😍
butterfly35 inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz allah büyüktür en azından çok şükür tedavisi var🤲🏻 tabikide görüşmek üzere
busrayavuzmucize teşekkür ederim allah razı olsun ☺️
Yeni1_Anne evet şükür Rabbime, zorumuzu kolaylaştırsın dermansız dert vermesin Allah’ım 🤲🏻