eaciftci ayseshn02 hangi doktora gidiyorsun canım bende bi dönem gittim Hilmi hocaya çok iyiydi şimdi Zübeyde hanima gidiyorum ama memnun değilim hiç
Kbrkn ayseshn02 hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende 12haftalık hamileyim oraya gitmek istiyorum ☺️
marven Rab263636 ben 6 aydir bir suru doktorun yanina girdim hic bi zaman takkpli oldugum derya hanim yoktu yüzünü bile hatirlamiyorum ama 8 numarada sanirim rahmi sinan karadeniz var cok memnun kaldim ondan tavsiye ederim
marven Rab263636 ama baska bi hastaneye gitme sansin varsa doktordan ziyade hastane degistir cunku geri kalan çalışanlar bes para etmez her gttgmde nefret ediyorum insanlrdan sirf riskli olursa tam tesekkullu hastanede girisim bulunsun dye
BenimMinikOglum FeyzaFaruk evet hocanın ayrı bi odası oluyor. Hastaneden bilgi alabilirsin özel muayene genelde dolu oluyo şansına belki bi boşluk vardır
tortil21 Kizlar hacettepede doktor arayaniniz varsa Kesinlikle Ozgur Ozyuncu hocayi tavsiye ederimm. Cok detayli bilgilendiren ve cok basarili bir doktor. Yalniz sezaryan doguma giriyor kendisi.. Gidecek arkadaslara tavsiye ederim.