kutsaltiramisu geliyor gelmek de olan 😀 Rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
Kızıma kardeş geliyor sanırım 🙈
kutsaltiramisu hayırlı olsun 🙏🏻 Benim birinci bıdık Ağustos 2020 :)) Arada 2,5 yaş olacak. Sizin yine daha ideal bence. 🤭
kutsaltiramisu hayırlı olsuun yaş farkı da gayet güzel bence 😍
kutsaltiramisu benim kizimda 2019 dogumlu canim bence ideal bi yas araligi fazla uzun olmasi sikinti bence kiskanclik daha cok olabilir diyorlar yas araligi cok olunca 🥹
kutsaltiramisu hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 😍 allah hepimizn yavrularını bağışlasın 😊🌸
kutsaltiramisu Hayırlı olsun hep istediğim bir yaş aralığı. İnşallah kolay bir süreç olur sizin için, hem kızınız ablalık yapar. 🙈
sacmalamakizim çok teşekkür ederim bugün kan sonucumu aldım beta hcg 143.167 çıktı 🙈🌸
kutsaltiramisu Hayırlı olsun şimdiden, sağlıkla gelsin bebiş ☺️🌼
sacmalamakizim çok teşekkür ederim 😍
kutsaltiramisu kardeş ister marketten demişsiniz benim kızımda aynısı ya bizde istiyoruz kardeş ama henüz yok bizede dua edin 🤲🏻🌷
kutsaltiramisu benim oğlumda 2019 Nisan doğumlu haftaya inşallah abi olucak araları tam 4 yaş olucak. Bence ideal en az 4 yaş olmalı diye düşünüyorum hayırlı olsun sizin içinde💕
kutsaltiramisu kızınızın duası kabul olmuş 😂
Ay benim oğlum 6 yaşında kardeş istemiyorum bebek istemiyorum kedi yada köpek alın diyor her defasında 🤦♀️ oluca abi olucak mecbur alışacak artık biraz zorlanıcaz gibi duruyor 😀 bu arada henüz hamile değilim 😀
Meryeminannesi20 inşallah hayırlısı ile olsun 🙏🏻 bzim hiç beklemezken oldu 😊
Sabiaa çok teşekkür ederim 😍 şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum 🌸
dilay_06 aynen öyle oldu gerçekten 😊🌸
Dolphin16 evet bazı çocuklar öyle istiyor benim de kızım bize hem hayvanlardan yürüyordu hem kardeşten 😁
Bende spiralle hamile kalanlardanım 🥹 adetim çok düzensiz oluyordu hiç umursamıyordum kasıklarım ağrıyo ha bugün ha yarın olurum derken bebek olmuş 2 aylık 1 kızım var 4 buçuk yaşında 5 yaş araları oluyor ama ben arayı çok açtım hiç yapmayım 2 sene sonra diye düşünüyordum rabbim öyle olmaz böyle dedi ☺️
- Düzenlendi
Dün ultrasonla bakıldı benim bebiş 10 haftalık çıktı, doktorum sen adet tarihini yanlış biliyosn bence dedi. Ocakta değil Aralık’ta olmalı son adet tarihin dedi. Ben şok😁🧿🙈