Merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma girmemiştim.
Yani bi 4 sene kadar 🙃 Yaklaşık bir haftadır midem öyle bir bulanıyordu kiii. Sürekli istifra ettim. İlk bebeğimde hiççç midem bulanmamıştı. Şimdi ise herşey kokuyor sanki 🥺 bugün daha iyiyim ama. Neyyyysee. Adetim bugünle beş gün gecikince gittim normal tırt bi test aldm çoooook silik çıktı ama çok. Sonra eşim erken test al dedi. Aldım geldim sabah yapacaktm ama dayanamadım. Ne görem. Hemen belirdi ikinci çizgi. Ayy çok heyecanlıyım ama korkuyorum da. Kızım 2019 Ekim doğumlu yaşı ideal mi sizce kardeş için. (Kardeş delisi günde beşyüz kez kardeş ister marketten😆) ayrıca planlı bir hamilelik değildi. Geri çekilme korunma yöntemi değildir arkadaşlar 🥺😄 inşallah sağlıkla ilerler yarın kan vericem🙏🏻

edaa1402 Aynen öyle çok teşekkür ederim 😍 yaaaa hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla gelsin bebişşşş🌸🌸🌸🌸

kutsaltiramisu benim kızımda 2019 Aralık doğumlu 18 haftalık oldum bende 😁 doğasıya kadar 3.5 yaşında olacak inşallah benim yaşıma da baktığımda bana tam ideal geldi araları 😁

Hakkınızda hayırlısı olsun. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲

kutsaltiramisu benim kizimda 2019 dogumlu canim bence ideal bi yas araligi fazla uzun olmasi sikinti bence kiskanclik daha cok olabilir diyorlar yas araligi cok olunca 🥹

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim 😍 allah hepimizn yavrularını bağışlasın 😊🌸