Ecem95 Pnrclb bayrampaşa kolan op dr selver kolan takipliyim 16. Haftdan beri 475 muayene 100 tl nst ( yılbası sonrası %20 zam bandı ile bu fiytlar oldu) Spinal sezeryan 8.400 dü (yılbaşı öncesi) Genel sezeryan 5.000 dü (yılbaşı öncesi) Normal 3.500 dü (yılbaşı öncesi)
xilda Ben Gop Yeniyüzyıl Ünv. Hastanesine gidiyorum, normal doğum 15.000 (epidural +4k, doktor gece gelecekse +4k) sezeryan 18di galiba. Doktorumdan çok memnundum, kafam da karıştı bu sıra ama bu para çok geliyor ya.
Kbrtncyk cansbade İstanbul’u hiç bilmiyorum ama Ankara’ya gitmeden medikal park yatış birimine bağlanıp sormuştum söylemişlerdi
1234567890asd Pnrclb Ankara Sincan Lokman hekim hastanesi 8750 TL almıştım muayene bilmiyorum asker eş indirim alıyorum
2214 MrcnMlk Ben sürekli gitmiyorum ama aktife hilal bayrama gidiyorum iyi kötü doktor değil ama bugun hiç memnun kalmadım sanırım acelesi vardı ameliyathaneye cagırıyolar diye 5-6 dakika bile sürmedi girp cıkmam herseye hızlıca baktı oldu bittiye geldi normalde hiç böyle olmuyordu güzelce bakardı. Yani eğer işi varsa muayeneleri bekletsin işini görsün sonra muayenelere devam etsin. Devlette bebeği göremiyorum diye sırf bugun gittim göreyim diye tam göremedim dediğim gibi anca5 dakika sürdü girip cıkmam. Ama dediğim gibi ilk defa böyle oldu yoksa memnundum yani iyi doktor. Geçen hafta randevu bulamamıstım 415 ti sordugumda muayene ücreti bugun gittim zam gelmiş 515 olmus. Doğum hakkında da sorcaktım hasta kayıta ama sormayı unuttum öyle hızlı gelişince hersey sinir oldum sormadan cıkmısım hastaneden telefonla aradım hastaneyi hastaneden hasta kayıttan bilgi alabilirsiniz net olarak fiyat bilgisi veremem ama. 7.000-7.500 arası dedi.
MrcnMlk 2214 hilal bayrami bende duymustum onerilen doktormuş. Nekadarlik gebeydiniz? Ebe bir yakinim var ona göre özeldeki doktorlar taninip bilindikce hastasi arttikca hastane maaslarina zam yapmadiginda,hastalari azarlamaya basladiklarini soyluyor genel olarak 😒 doktorlar icin cok olagan bir surec hep sahit olduklari bir surec. Ama biz oyle olamiyoruz daha hassas ve daha ilgili olunmasi icin ozele gidiyoruz. Bilgilendirmeniz icin teşekkür ederim 🙏 🌸
2214 MrcnMlk Ben 7 ay 2 haftalıgım gebeliğin ilk zamanında kanama gecirdim gene aktif hastanesine gitmiştim düşük oluyor korkusuyla ayşegüle denk gelmişti ona gitmiştim ama onla enerjim pek uymadı belki o gün bi sorunu vardı ya da hep öyle birisiydi bilmiyorumm ona devam etmedim hilal hanımı kuzenim önermisti ona gittim hem devlete hemde özele hilal hanıma gittim yani ocak subat gitmedim. Gebeliğimin baslarında gittim sayılır. Hilal hanım dediğim gibi iyi doktor ama dün öyle bi durum yasadım üzücüydü biraz ama be yapayım oldu bikere. Düşünüyorsanız deneyin hilal hanımı. Azarlama vs bişey yaşamadım şans verin isterseniz. Evet dediğinizde haklısınız hastalar coğalınca vs artık umursamıyolar sanırım.
MrcnMlk 2214 teşekkür ederim canim ay basinda gidecegim umarim iyi ve merhametli doktorlara denk geliriz 🙏🤲🏻💕
Efnanefnan Avril merhaba Yorumlara bakıyordum da acayip pahalı bu hastane diğer hastanelerde en ucuzu 7 bin falanken 42 bin nedir diye sorguladım kendi kendime .aynı işlemi yapıyorlar farklı bişey yapılmıyor ameliyat sezeryan aynı işlem çok şaşırdım fiyata
Avril Efnanefnan evet öyle maalesef ama doktorumu şimdilik çok sevdim ve gerçekten gittiğiniz zaman çok güzel ilgileniyorlar. Ben başka çocuk düşünmüyorum Allah karnımdakine sağlık sıhhat versin uzun ömürler versin. İlk ve tek çocuğum tek doğum tecrübem için de içime sinen hastane ve doktor olması önemli o yüzden mecbur gözden çıkardık o parayı
2prensesannesiiii Pnrclb özel tarsus kadın doğum hastanesi muayene ücreti 300 tl o da sgklıya sgk olmayana 400 muayeneden sonra 14 gün içinde ücretsiz kontrol süresi var bi dolu bi boş yani🙏🏻 Doğum ücretini konuşmadık 8000 falan galiba
Mommm03 Kiraz13 çok tatlı bir doktor 9 gün önce doğumuma girdi normalde hale hanıma gidiyordum son 3 hafta seylana gttm s39+3 kontrole gttm Seylan hanım yatış verdi sanşıma Seylan hanım nöbetctdi doğumuma girdi hastaneyi arayıp bilgi alabiliyorsunuz
Kiraz13 Mommm03 evet ben de hastaneyi aradım bilgi aldım. Seylan Hanım a iyi ki denk gelmişim. Kesinlikle çok iyi bir doktor.
Efnanefnan Avril Tabi ki çok haklısın tercihinize karışmam ne haddime. Sadece fikrim çok aşırı pahalı olmasıydı . Yavrunuzu inşallah sağlıkla kucaginiza alın . Tam donanımlı teşekküllü bir hastane acıbadem eminimki doktorlarda iyidir. Erkek bi doktor var ünlülerin de gittiği o hastanede dimi adını unuttum şuanda 😊
acakir Medical park bahcelievler hast. Muayene 1000 küsürdü dogumu sormadik henuz cok erken diye ancak merak da etmiyor degilim. Doktorum prof. Varsa fiyat bilen yazabilir mi..