Kocaeli Gölcük Medar’a gidiyordum Sare Dogan’a son görusmemize kadar orada olacakti dogumum. Rahatsizlandim ve gittigimde ilgilenilmedi dahiliye baksin dendi doktoru vaktinde odasinda degildi beklettiler tabi ben o sira heryere cikariyordum 😔 acile gittim acil bakmadi tekrar kendi doktoruma gittim onca gecikmeden sonra ilac serum yazdi odedim neyse serum verdiler ilaclar filan beş paket ilac verildi kolumdan. sonrasinda muayene etmek istemedi bitince gel dedigi halde. benim vaktim kiymetli burda benim sozumun gecmesi gerekiyor gibi bir cok kelime ile çıkıştı. Hastaliktan halim yoktu ve bebegim iyi mi gormek istiyordum muayene ucreti alinirken sorun yok. Hakkim olan muayene icin ne laflar isittim o halde 7aylik gebeyim. Doktorum pismanligim oldu. Ailemdeki herkes onu sikayet etmek istedi. İlk gebelik 8000 e guzel bir paket vardi. Sigortasizsaniz 13000. Ve dogum disinda hicbirseyi kapsamiyor. Kocaeli AKTİF hastanesine giden varsa bilgilendirebilirmi fiyatlar ve onerilecek iyi ilgili doktor olarak?