Kiraz13 Mommm03 evet ben de hastaneyi aradım bilgi aldım. Seylan Hanım a iyi ki denk gelmişim. Kesinlikle çok iyi bir doktor.
Efnanefnan Avril Tabi ki çok haklısın tercihinize karışmam ne haddime. Sadece fikrim çok aşırı pahalı olmasıydı . Yavrunuzu inşallah sağlıkla kucaginiza alın . Tam donanımlı teşekküllü bir hastane acıbadem eminimki doktorlarda iyidir. Erkek bi doktor var ünlülerin de gittiği o hastanede dimi adını unuttum şuanda 😊
gizem3572 Ahsenveannesi inanamiyorummm iki bucuk yil once 1250 ye sezeryan oldum orda suan soklardayim 17 haftaligim tahir beye gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ipek_2017 Halil bey iyi bi doktor . Herşeyi güzelce açıklıyor. Sen sormadan kg boyu gelişimini anlatıyor. Net bi doktor. Her gitmeme renkliyle de bakıyoruz. Bak bu eli kolu gözü diyerekten anlatıyo. Ben hem devlet hem özel kontrollüyüm. Doğum ücreti en son 12.500 demişlerdi. Şimdi ne kadar bilmiyorum canım.
dilay_06 Pnrclb ankara çankaya lokman hekim hastanesi doğum paketi (testler, 10 muayene, spinal, sezeryan, normal, epidermal hepsi 15.000 muayene ücreti 15 tl
Ipek_2017 mavigoz88 devlette İlyas Ayan a gidiyorum canım. Doğum ücreti çok artarsa devlette yaparım gibi .