tugbacns Sedanur97 Leylaebrar68 babyandmomyy babyandmomyy Gorkim Elifeski22 Morning-star Essraanil mrv_elvn_ Paramedik16 _mmmmellek Sevvl Çıktım kızlar çok şükür iyiyim bebeklerden biri 2100 diğeri 1450 doğdular ikiside küvezdeler takip ediyorlar benimde biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil biraz dinlendikten sonra detaylı post açarım daha ilk yürüyüşü bile yapmadım ☺️🌸
Morning-star tugbacns Ayy canım hadi gözün aydın. İnşallah ilk yürüyüşünü de rahatlikla atlatirsin. Minnoslar da emin ellerde, tez vakitte onlar da toparlasin büyüsün kavusun insallah🙏🏻🥰
tugbacns Mine34 yani ben en başından beri özele takipliyim oyüzden tam bilemiyorum doğum paketi şeklinde aldım çünkü ben hiç devlete gitmedim şansınızı deneyin belki de verirler gün ☺️
Leylaebrar68 tugbacns ayy gözün Aydın canım çok sevindim hayırlısıyla kucağınada alırsın inşaallah kısa zamanda çıkarlar prensesler 💓
GamzeElbir Çok çok tebrik ederim canımmm sağlıkla hayırla büyüt bebelerini inşallah 🥰 çok şükür üçünüzde sağ sağlim kurtuldunuz ☺️
tugbacns GamzeElbir çok teşekkür ederim canım aminn inşallah 💕 darısı sizlere olsun en kolay şekilde 🌺