tugbacns Sbsbs amin canımm çok sağolasın inşallah inşallah 💕 bende güzel haberler vermeyi istiyorum hayırlısıyla 🌺
Mine34 tugbacns özel takipliyim ama devlette doğurmayi düşünüyorum benim bebişim iriymiş normal zor dedi özeldeki doktorum devlete daha kontrole gitmedim acaba gitsem duruma göre gün verirler mi randevu bulamıyorum bir türlü
tugbacns Mine34 yani ben en başından beri özele takipliyim oyüzden tam bilemiyorum doğum paketi şeklinde aldım çünkü ben hiç devlete gitmedim şansınızı deneyin belki de verirler gün ☺️
Leylaebrar68 tugbacns rabbim yardımcın olsun inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah kızlarını canım, aynı haftayız seninle banada dua et cnm
Sevvl tugbacns ay canım dört gözle seni bekliyorum seni ve kızlarını ben niye duygulandım bilmiyorum rabbım sağ salım kucağına almayı nasip etsin güzel haberler ile gel❤️
tugbacns Sedanur97 Leylaebrar68 babyandmomyy babyandmomyy Gorkim Elifeski22 Morning-star Essraanil mrv_elvn_ Paramedik16 _mmmmellek Sevvl Çıktım kızlar çok şükür iyiyim bebeklerden biri 2100 diğeri 1450 doğdular ikiside küvezdeler takip ediyorlar benimde biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil biraz dinlendikten sonra detaylı post açarım daha ilk yürüyüşü bile yapmadım ☺️🌸
_mmmmellek tugbacns ya birimiz daha azaldı salıkla al kucağlna yavurlanrı kuzum inşallah küveze düşmeden evizniede gitmek nasip olur minik prenseslerle💓
Essraanil tugbacns oyyy tek tek ayrılıyoruz ya duygulandımm🥺 Allah yardımcın olsun canımm sağlıcakla kavuş kuzucuklarına çooook güzel haberleriniZi bekliyoruzzz dört gözle dualarımız seninle😍🙏🏻