tugbacns GamzeElbir çok teşekkür ederim canım aminn inşallah 💕 darısı sizlere olsun en kolay şekilde 🌺
Mrv_77_77 tugbacns hep merak ediyordum canım seni sonunda doğum zamanı geldi çattı diyorsun rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerini sana darısı bizim başımıza inşallah bebeklerinde çabuk toparlar dualarım sizinle💐
tugbacns Mrv_77_77 çok sağolun Allah razı olsun güzel dualarınıza ihtiyacım var. Çok şükür iyiyim daha da iyi olacak her şey ☺️ darısı en güzel şekilde sizlerin başına inşallah 💕💕
tugbacns Gizem07487 Allah hepinize ayrı ayrı kolaylıklar versin kolay doğumlardan geçirsin inşallah darısı en güzel şekilde sizlerin başına 🌺
tugbacns Sevvl bugün daha haber alamadık ama dün iyiler demişlerdi çok az sütüm var damla damla da olsa sağıp veriyorum. Biraz kalacaklar küvezde belli ki özellikle küçük olan 🥹 ama yeterki iyi olsunlar da kalsınlar napalım
Sevvl tugbacns ay kalsınlar valla çok şükür sağ salın dünyaya geldiler ve korkma çok kalmazlar rdoktpruö anne karnında kaldığı süre çok önemli küçük bile olsalar demişti için rahat olsun kuzum🙏
tugbacns Sevvl evet canım hayırlısı olsun artık Allaha emanet ettik bekliyoruz bu süreçte ben de toplarlanmaya çalışıyorum daha iyi olacağız inşallah 🥰
Seyma61 tugbacns allah yardimcin olsun canim saglicakla kucagina almayi nasip eylesin 🙂haftaya da ben gidiyorum doguma
tugbacns Zypgri tam olarak kavuştuk diyemesem de bebişler doğdular çok şükür iyiler biraz küvezde kalmaları gerekiyor niz de yollarımı gözleyeceğiz kendilerinin 🥹
Gorkim tugbacns nasıl toparladın mı biraz sezaryan nasıl geçti ilk yürüme falan kızlarda en kısa sürede toparlar çıkar inş küvezden🌹
Morning-star tugbacns Sen nasılsın canım ağrın sızın çok var mı ne zaman çıkacakmışsın hastaneden yarın mi?
Asenova- tugbacns Allah sağlicakla kucağiniza almayi nasip etsin inshallah Allah’ a emanet olun 💝🌸🤲 Darisi bebek isteyenlerin bashina 😅🥰
tugbacns Gorkim iyi geçti yarım saatte bitti her şey ilk yürüme biraz zor yalan söylemiycem yataktan ayağa kalması zor aslında gerisi bir şekilde geliyor ☺️ inşallah çok çok teşekkür ederim ❤️
tugbacns Morning-star daha iyiyim canım illaki biraz ağrılar oluyor ama dayanılmayacak gibi de değil yarın çıkıyorum hastaneden inşallah ama bebişler burda artık inşallah sütüm olursa süt taşıyacağız 🥹
Dygky22 tugbacns çok çok geçmiş olsun kısa sürede toparlarsın işallah🧡 bebişler kilodan dolayı mı kalıyorlar canım eğer sormamda sakınca yoksa ?
Morning-star tugbacns Sen evde toparlarsin bebisler gelene kadar canım. O arada da sütünü goturursun. Onlar eve gelince iyice iyileşmiş olursun. Bol bol su iç ve sağım yap ki sütün de hemencecik gelsin🙏🏻🥰