tugbacns Saat 4-5 gibi sezeryana alınacağım kızlar. Biraz heyecan biraz gerginlik çokça duygusallık var üzerimde. Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥹 dualarınızı bekliyorum 🥲🌺
Eylulkelebegi tugbacns Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim sağlıklı bebeğine kavuşursun dualarında bizlere de yer ver biz de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalım ❤️
gecekusuanne tugbacns agrisiz sizisiz kolay bi dogumun olsun canim. Evladini sana seni evladina bagislasin Rabbim
Dygky22 tugbacns iyi dileklerim seninle ve bebişlerinle🧡 pozitif pozitif doğumun olsun bebişlerinle sağlıklı huzurlu evine dönersin inşallah 🌸
Sedanur97 tugbacns ayyyy lütfen çıkınca detayına kadar yazzz bende çok heyecanlıyım çok az kaldı korkuyorum da 🙈🙈🙈
tugbacns Dygky22 çook teşekkür ederim canımm 🌺 amin inşallah inşallah müsait olunca post açacağım tekrardan 💕
tugbacns Sedanur97 ay inşallah müsait olduğum ilk an yazacağım ☺️ inşallah sağlıkla gelsinler hepsi 💕
brcctmkl tugbacns 🤩🤩🤩 resmen doğuruyosun 😂💃 bu postu açmanın darısı bize olsun o zaman inşallah. 😂💃🤌🧿 dualarımız seninle 🙏🙏 ve minnoslarinla 🤲
tugbacns brcctmkl ayy ciddili doğuruyorum 😂 darısı sizlere inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir doğsunlar mutlaka yazacağım ❤️
Sedavedoga tugbacns detayları bekliyoruz canım sağ salim kavuş bebeklerine. Bende lokman hekim Aysun hanım takipliyim doğumun inşallah güzel geçer 😊
tugbacns Sedavedoga inşallah canım amin sağolasın 🌺 bende melike gülere takipliyim hepimizin doğumu kolaylıkla geçsin inşallah 💕
Sbsbs tugbacns canimm hadi sag salim hayirlisiyla dogsunlar rabbim kolayliklar versinnnn cok guzel haberlerini bekliyor olacagimmm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
tugbacns Sbsbs amin canımm çok sağolasın inşallah inşallah 💕 bende güzel haberler vermeyi istiyorum hayırlısıyla 🌺
2prens2prenses tugbacns sessizce takip ettim son bi kaç postunu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeklerini canım dualarım sizinle 🤲🥰😇😇