Z72r47asel gzl_2320 Bende 27+6 yım 3 kilo aldm ilk hamileliğim en başından beri bulantı kusma var şuan ara ara kusma var hala iştahım açılmadı bende biraz kilo almak istiyorum zaten aldgm 3 kilo da 1 kilosu bebek bir kilosu suyu eşi fln dedi doktor 🤰
Merveftm mrssari34 alabiliriz valla zaten aşırı müsait bünye tek istediğim sağlıklı gelsinler ve az catlakli bı son 😂
mrssari34 H_a03 Sağlıklı bi şekilde doğsunlarda kg bahane Ben merak ettiğim için böyle bi sohbet başlattım Benimde olacağım o 16. Haftada😅
Sezenn_ mrssari34 evet kesinlikle bende öyle oldu bebekte zaten o sıralarda hızla kilo olmaya başlıyormuş 😊
mrssari34 TerraRossa Benim de karnım o kadar şiştiki dedim 5 kg rahat var ama şişmiş sadece 2 kg almışım
eakman mrssari34 merhaba ben de 13+3′üm bugün hiç kilo almadım aslında ama benim de karnım kocaman.. neden bu kadar erken çıktı anlamıyorum:(
mrssari34 eakman Evet cnm benimde öyle bende tartıldım 2 kg almışım normalde 5 kg fln aldım diye düşünüyordum . Sadece bi şişlikmiş anladığım kadarıyla rahim şişip büyüdğü için olabilir
mrssari34 MadameHappy34 Ben hiç kusamıyorum hep yedim midem çok bulandı ilaç kullandım 2 kg almışım şuan hiç mide bulantım yok İlaçıda bıraktım
Gamzeeris Kckhtc ayy benim gibi birini gordum cok sukur herkes 2 kilo 5 kilo moralim bozuluyodu😄 bende 30+2 20 kilo aldim🙈
mrssari34 asli-95 Bünyeniz hızlı kg alıp veriyor sanırım benim bünyemde öyle işte şuan 2 kg almışım doğuma kadar baya olur ama inşallah verebilirim doğum kg zor diyorlar