mrssari34 Rubycikolatam ay keşke benimde öyle olsa ben daha 61 kg yum karnım çok şiş sanırsınız 6 aylık hamileyim ama sadece karnım şiş bacaklarm vs ince
mrssari34 Zeynep_atalar Sağlıklı olsun inşallah maksat merakımızı giderelim kg öğrenelim hepsi verilir bi şekilde🤲🏻🌸
cahillesohbetikestim mrssari34 85 ile gebe kaldım 88 olmuşum. İlk gebeliğimde de toplamda 7 kilo almıştım zaten.
binnur64 mrssari34 doktor aslında kızıyo kilo alamadığım için ama acıktıkça yiyorum anlamadığımda o, normalde hemen alırdım kilo ama şimdi alamadım daha🤷🏻♀️ belki bu aylardan sonra alırım yavaş yavaş. Bebiş sağlıklı olsun da kilo derdinde değilim zaten 🤲🏻🌸
mrssari34 eakman Evet cnm benimde öyle bende tartıldım 2 kg almışım normalde 5 kg fln aldım diye düşünüyordum . Sadece bi şişlikmiş anladığım kadarıyla rahim şişip büyüdğü için olabilir
busrabrbr mrssari34 19+4 , 4 kilo almışımm ama nasıl aldım bilmiyorum öyle cok yiyemiyorum çünkü :) göğüslerim aldı bence kiloyu 😂😂
Ozlem77 Filizyasin ya aldığınız kilo mu yada ödem mi bende 20 kilo almışım almışım ama öyle belirgin bi kilom yok ödemim çok o yüzden mi kilom fazla
denz-koc Ozlem77 17 kg almışım 38 deyim ben de. 3050 bebeğin kilosu, kilonun ne kadarı kendime ait bilmiyorum ama inanılmaz derecede ödememim var benimde ellerimi falan yumruk yapamıyorum o derece şişko 😄 ama görenler fazla kilo almamışsın diyolar anlamadım
Kkubra91aktas Ozlem77 bende 29+6 20 kilo aldım ama aşırı ödem var ayaklarım ve ellerim balon ayakkabıyı zor giyiyorum 😣 doktor dedi ödemin gitse kilon iner dedi ama ablamlarında gebelik durumu böyleydi genetik bende ki sanırsam
Ozgekilic_ gizemyusein bende 15 haftalık oldum 3 kilo aldım karnım bellı cıktı baya düğün günü bebegı bırde büyük olması karnımın sankı 5 6 aylık gıbı zorda bırakıyor beni karnım düzdü o yüzden bu kadar belli oldu diye düşünüyorum 😅😅😅