Ledeyna21 Medinedogru03 hayırla sağlıkla doğsunlar inşallah 🙏 evimize geçemedik daha başkasının evinde doğum yapmak istemiyorum o yüzden şimdi kalsın istiyorum 😞
efeninannesiii_ Medinedogru03 35ten selamlaaar🙋🏻♀️ şimdilik mide yanması dışında iyiyiz çok şükür ❤️
nur34_ Medinedogru03 bn 32 deyim bugun uyandgmdan beri karnim cok baskin asiri derecede rahatsz edici bi baskinlik yani anlamadm da ☹️
efeninannesiii_ Medinedogru03 sorma valla en zorlayan şey o oldu gece uykusundan uyanıyorum resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
nur34_ Medinedogru03 eyilemiyorm mesela idrari biraz tutunca nasil kasiklar agirlasmis gibi hissederz ya o sekil kuzum sirtm fln agrimiyo sadece karin baskn
Esmerim_2727 @Medinedogru03 gaziantep nurdağında oturuyorum evim yıkıldı enkazdan çıktık sıkıntı yaptim baya
nur34_ Medinedogru03 valla bisey olmasinda erken dogum gibi korkyrm bn oyle annemde erken dogum yapmıştı ablamda sira bndemi acaba diye bi düşündüm 😁
Medinedogru03 nur34_ inshAllh öyle birsey olmaz ya vaktinde gelir umarım tut içinde biraz daha sabir etsin azcık en fazla 4 hafta daha 🤣🥲
Medinedogru03 efeninannesiii_ evet vallahi zor, Bn o mide yanması yüzünden boğazıma asit kaçmıştı resmen gece boğuluyordum tövbe yarrapi uykudan nasıl kalktığımı anlamamıştım
Biprensannesi Tugba0223 yaaaa çok mutlu oldum Allahım analı babalı büyütsün maşallah size kaç haftalık ve normal mi yaptınız🥰🥰🥰😘