1melekannesiii BenimKucukYazCicegim Haklısın, hamileyiz canımız istiyor yani napalım😀 bebişler istiyor🥴
1melekannesiii ilaydacemiko Çayı kaç bardak içiyorsunuz mesela? Ben iki bardak çay içiyorsam o gün kahve içmiyorum dengeliyorum😊
1melekannesiii Tubaa41 Ablamdan akıl aldım valla millet alkol sigara tüketiyor ye gitsin dedi yiyorum gidiyor bakalım😂😂🙈
Tubaa41 1melekannesiii banada anneannem bu yememe de yeni çıktı biz herşeyiii yerdikkk dedikce gaza geliyorum . Sadece bu ara canım çok tatlı istiyor hemem hemen her gün dondurma çikolata yiyorum
zynpksre 1melekannesiii ara sıra çikolata 😂😂 şu sıralar deli gibi vişne suyu içiyorum ve kendimi durduramıyorum inşallah zararı olmaz🤦🏻♀️🤩
1melekannesiii zynpksre Afiyet olsun canım bende çok severim😂 biraz boğazda kalmalar boğulma hisleri oluyor ama olsun☺️
1melekannesiii Tubaa41 Evet ya ne varsa eskilerde var zaten tecrübeli insanlar😊 afiyet olsun canım benim yerime de ye😂
Mhtpflz 1melekannesiii yiyorum işyerinde yiyebileceğim bir şey yok sütün yanında bi adet çikolata yerim ama cipsi nadir ayda bir
Silahimigetiraysel Hamile kalmadan önce pek çikolata yemezdim 6 haftalık hamileyim neredeyse ömrümde yemediğim kadar çikolata yiyorum canım çok istiyor dayanamıyorum 🙈
1melekannesiii Silahimigetiraysel Canın istiyorsa acıma canım ye sen yinede dikkat et tabi yememek daha kötü bence içindemi kalsın☺️
Kahyaasena 1melekannesiii salam sucuk sosis hariç herseyi yiyorum abur cubur olrk ve kola icmek haric
1melekannesiii Kahyaasena Kolayı ne kadar tüketiyorsunuz🤔 ben mesela bütün aburcuburları yesemde kola asla içmemeye çalışıyorum🫠
Kahyaasena 1melekannesiii ayda bir iki defa cok canim isterse yarim bardak içiyorum az su katip ben kola bağımlısıyım resmen aşırı seviyorum yani
Mommy61 Mümkün olduğunca yemiyorum ama çikolatayı çok severim canım çektiğinde kare çikolatalardan birkaç kare yiyorum