elayaz_ 1melekannesiii yok be kuzum onlara gelene kadar ohoo düzgün diye tükettiğimiz ne organik ki hersey katkı maddeli zaten az birsey yemekle Bi sıkıntı olmaz
Mommy61 1melekannesiii cips kraker bisküvi falan onların tadını unuttum desem yeri o kadar ki yemiyorum ama iradi bi şey değil tiksiniyorum hala
Kahyaasena 1melekannesiii içerdim aslında ama esim içirmiyor bebek olunca fazla yaklasmiyorum kola ya
Ikiz_annesii 1melekannesiii aah canim o kadar sağlıksız şeyler çekiyor ki anlatamam özellikle saçma sapan cipslerden:) ama yemiyorum
1melekannesiii Ikiz_annesii Ay evet hamilelikte insanın canı hiç olmayacak şeyler istiyormuş🤦🏼♀️ bence bir tanede olsa tadına bak nefsini körle ya☺️
Gizem1812 Hep yiyorum ya paketli gida tatli falan. Dondurma yiyorum mesela genelde. Meyve suyu zaten normalde de sevmem ama arada onu da iciyorum. Hersey var yani bende dhhdj
1melekannesiii Kahyaasena Bence de sınırlı tüketmekde fayda var özellikle kola gibi gazlı içecek ise😕
Derya-38 1melekannesiii yooo zaten sosis sucukla aram yoktur ama cips gofret milka çikolatalar meyve suları icetiey cola Türk kahvesi allaha şükür bir sorun olmadı 37+1 haftalık hiç kısıtlamadım kendimi özellikle kahve çekirdeği ve Türk kahvesine aşerdim her gün Türk kahvesi mutlaka içerim içmeliyim yoksa o gün kendimi eksik yarım hissediyorum
turkuaz_ 1melekannesiii seni üzmek istemem ama hiç yemiyorum . Ama bunun gebeliğimle alakası yok normaldede hiç yemezdim çok nadır misafirlikte falan. Yada çat kapı misafir gelirse diye atıştırmaklıklarım var.
Derya-38 turkuaz_ valla misafirliklerde olsun evde olsun hepsinin içinde en çok yiyen ben oluyorum lokumlar bisküviler çekirdek hele pasta varsa biraz boğazıma düşkünüm abur cubur çok severim
Ikiz_annesii 1melekannesiii yarin kontrole gittikten sonra herşey yolundaysa kendimi ödüllendirmeyi düşünüyorum 😄🤭
turkuaz_ 1melekannesiii ya ben corona olduktan sonra iyileşince bu paketli şeylerin kokusu leş gibi geliyordu. 1 sene bırak ağzıma almayı yan odada paketini açsalar kokusunu alıyordum. Öyle yemeye yemeye canım istememeye başladı