1melekannesiii Kızlar selam, paketlenmiş aburcuburları ne sıklıkla tüketiyorsunuz çikolata cips gofret hazır meyvesuları gibi ben günde bir gofret bir paket çikolata yiyorum fazla gibi geliyor vicdan yapıyorum sonra🥺🥺
Canan-_16 1melekannesiii fazla tüketmemeye çalış zararı yok ama faydasıda yok kuzum paketli Gıda tüketme serim bebeğim gelişimi için🙏❤️
Tubaa41 1melekannesiii canım herşeyi tüketiyorum sonuçta ne kadar yiyebiliriz ki kendimi kısıtlamıyorum ilk zamanlar çok kısıtlardım da şimdi ne istiyorsam yiyorum en fazla ne kadar yiyebilirim ki diye. Şarküteri ürünlerini iyi pişirmeye gayret ediyorum sadece
BenimKucukYazCicegim 1melekannesiii Ben cips gofret gibi paket şeyleri yemiyorum ama hazır meyve suyu alıp içiyorum Vallahi rahatlatıyor beni
Bulutt61 1melekannesiii cipsi normalde cok sevmem ama olunca bi pakedi yiyorum 😅 cikolata sinirsiz benim icin heleki su son zamanda bende anlamadim baya bi tuketiyorum tatli vs ama tabi yine sen cok abartma saglikli beslenmeye calis 😅😅😅
bebislerhakkinda Bnde isyerinde bazen yiyorum napim, suan canim manti çekiyor hatta hep manti çekiyor gebeliğin ilk başında patlamış mısır çekiyordu simdi 9.hafta bitti
1melekannesiii bebislerhakkinda Mantı yemek türü ya zararı olacağını düşünmüyorum ye gitsin😀 noodle zararlı ama😒
Gzm__ 1melekannesiii mantının içine koyulan kıyma çiğden oluyoya o mantı pişerken pişiyordur herhalde değil mi
1melekannesiii BenimKucukYazCicegim Onunda zararı varmış ya🥺 doktorum içmemeye çalış dedi ama günde bir bardakda olsa içiyorum canım çekiyor valla
Tubaa41 1melekannesiii sanırım bende öyle oldum 😀😀😀 hergün noddle cips çikolata yerdim 20 haftamdan sonra zaten yemeye basladım 😀
melekmommm 1melekannesiii 6+3 hamileyim inan hergün abartısız cips çikolata kekleri gömen ben gebelikte ağzıma tatlı süremiyorum çikolata yiyemiyorum çok şaşkınım anlam veremiyorum bu duruma .
1melekannesiii melekmommm Tiksinmiş olabilirmisin acaba kendi kendine bende türk kahvesinden soğudum durduk yere kahvekoliktim🙈
unlusura melekmommm bu durum geçici canım 3-4 haftaya normale dönersin bende öyleydim ilk aylar feli gbi tatlı çikolata herşey yiyordum sonra bi yiyememe geldi yiyemedim 🙄 ama geçiyor
BenimKucukYazCicegim 1melekannesiii yani azıcıktan bir şey olmaz bir kutuyu kafamıza çekip içmiyoruz sonuçta😒❤
elayaz_ 1melekannesiii bu çok vicdan yapacağınız bir mesele değil elbet hepimiz yiyoruz denk geldikce önemli olan miktarı oturup günde 5 paket cips yiyorsanız 4 5 bardak kola içiyorsanız ozaman sıkıntı
1melekannesiii elayaz_ Ay yok o kadar değil şükür bir gofret bir çikolatadan bile üzülüyorum acaba zararmı veriyorum bebişime diye🥴
melekmommm 1melekannesiii kız inşallah öyledir yoksa ev market gibiydi hergün poşet poşet alırdık şimdi bir aydır hiç bişeye dokunmuyorum hepsi duruyor eşim çok şaşkın neden yemiyorsun diyip duruyor 🤣
1melekannesiii BenimKucukYazCicegim Haklısın, hamileyiz canımız istiyor yani napalım😀 bebişler istiyor🥴
elayaz_ 1melekannesiii yok be kuzum onlara gelene kadar ohoo düzgün diye tükettiğimiz ne organik ki hersey katkı maddeli zaten az birsey yemekle Bi sıkıntı olmaz
Buseka 1melekannesiii az önce cipsle bisküvi yedimm 😳😂 canım çok çekiyor tutamıyorum kendimi valla bende tabi her gün değil 🥰
1melekannesiii Tubaa41 Ablamdan akıl aldım valla millet alkol sigara tüketiyor ye gitsin dedi yiyorum gidiyor bakalım😂😂🙈