Cansuarass Ebrulicee ben önceki hamileliğim de hümaya gidiyordum şuan şehir hastanesinde cevat beye gidiyorum o kadar iyi ve ilgili bir doktor ki
Elif_p Ebrulicee ben memorial Ülkü Hanım canım ilk gebelikte de Nilgün hanıma gidiyordum tayin olunca bjan geçtik memnunuz bakalım
Ebrulicee Elif_p bende Memorial Özgüç Beye gidiyorum çok memnunum ilk iki ay Tekden de Gülcan hanıma gitmiştim hiç beğenmedim. Özgüç Beyi duyduk iyi ki değiştirmişim diyorum şimdi
minikmucizemm38 Merhaba kızlar bende 25 yaşındaym 37+1 haftalığız kızımla kavuşmamıza çok az kaldı inşallah❤️Bende Kayseride yaşıyorum Erciyes Kartala gidiyorum Bihter Hanıma🌸isterseniz instagramdan falan grup kurup konuşalım
Ebrulicee Cansuarass sağlıcakla kucağınıza alin inşallah çok doğru ve güzel bir seçim olmuş. İnşallah doğumunuza da girer
Elif_p Ebrulicee evet özgüç bey de cok cok iyi Gülcan hanımı hep kötü duydum kim gitse cok sert bir tarzı varmıs galiba
Ebrulicee Elif_p bi tuhaf sen sormadan bir şey söylemiyor. Ultrason cihazı da kaliteli değil Memorial e gidince bebeğimin ne kadar büyüdüğünü Farklı olduğunu anladım
mlkmeltem21 Kızlar benım ıkıncı gebeligim 2 yasında kızım var suan 3 aylık hamıleyım Cemal Ünlüye gıdıyorum ılkındede ona gıtmıstım. Gayet memnunum
Ebrulicee mlkmeltem21 Cemal beye de arkadaşım gitti o da memnundu isim yapan belli başlı doktorlardan. Ben 24 haftalık hamileyim ilk bebeğim😀