eda_aras01 gebeliğim 26 aylık kızım var. 6+5 hamileyim yeni daha sürpriz 😊 çalışıyorum Fevzi cakmakta oturuyorum
Elif_p eda_aras01 ben de sana benziyorum canım seninki yine büyükmüş benim kızım 15 aylık gebeliğim 7+3 haftayız biz istedik planlı oldu
eda_aras01 Elif_p Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım büyük evet ama çok yaramaz şimdiden napicam diye dusunmeye başladım 🤦
eda_aras01 Elif_p Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım büyük evet ama çok yaramaz şimdiden napicam diye dusunmeye başladım 🤦
minikmucizemm38 Sedoos0 bana başta çok ilgili gibi gelmemişti ama sinirli değil tatlı diye devam ettim.Memnunum şükür gayet güzel bilgi veriyor bebeğe ve bana yaklaşımıda çok tatlı ultrasonda takip ederken bebeğime çok tatlı yorumlar yapıyor
Sedoos0 minikmucizemm38 biz dha yeniyiz 15 haftalık olduk 3 kez gittim cok araştırarak baslamştm dedğin gbi pek ilgili değil soğuk gibi geliyor ama vazgecmkte istemyrm ilerde değişir belki🤷🏻♀️
Elif_p eda_aras01 her sey yoluna girer merak etme benim kızım sakin ben de ikinci acaba zorlar mı diye meraktayım 🤷♀️
Hilaldefne10 Merhaba kızlar :) ikinci bebek 9+2 Aynur hanıma gitmiştim kızımda şimdi farklı bi doktor denedim ama tekrar Aynur hanıma gitmeyi düşünüyorum
Gamze-gmz Hilaldefne10 kızımı Aynur hanımda yaptim cok güzel hamilelik ve dogum geçirdim simdi kontroller sehir hast aynur hoca dönüşümlu ama doğum onu istiyorum inşallah kismet olursa. hersey ucmus malum
ardenmom Elif_p ben de kayserideyim 1 şubatta suni sancı ile doğum yaptım. Sorularınız olursa cevaplayabilirim🤍
Gamze-gmz Hilaldefne10 en son 2 ay once gittim sanıyorum 400 vermistik indirimliydi bize. onumuzdeki ay cinsiyet icin gitcem konuscam dogum ucretini felan. indirim var mi acaba 2.dogum için