Mustafayigitvebeytugannesi Elif_p hayır üçüncü sürpriz yaptı bize çocukların biri 5 yaşında ikinci 1 yaşında daha 🤭 üniversite mezunuyum ama eşim çalışmama müsade etmedigi için çocuklar küçük olduğu için sürekli evdeyim. Sen canım 🥰
Elif_p Mustafayigitvebeytugannesi olsun iyi olmus hayırla saglıkla gelsin ben de memurum ama su an ücretsiz izindeyim calısmıyorum
Mustafayigitvebeytugannesi Elif_p anladım canım Allah’ım hayırlı doğumlar kolay doğumlar nasip etsin.
Mustafayigitvebeytugannesi Elif_p Aynen canım sukur bir sıkıntım yok bazen nefes darlığı çekiyorum 30 haftalık oldum. Saten çocuklar sağolsun unutturuyor hamileligimi akşama kdar koşuşturmaca 🥰 senin nasıl geçiyor.
Elif_p Mustafayigitvebeytugannesi sen bitirmişsin darısı bize valla su an rahatım sadece yogun bir halsizlik ve uyku hali var onun dısında iyiyim
Cansuarass Mustafayigitvebeytugannesi yaaaag lütfen Banada yap hala öğrenemiyoruz 21 haftalık olduk yarın kontrolümüz var bakalım görebilecekmiyiz
Ebrulicee Ne güzel bir post bu böyle. Bende Kayseri de yaşıyorum 24 haftalık hamileyim hangi doktora gidiyorsunuz kızlar. Deneyimleriniz neler
Cansuarass Ebrulicee ben önceki hamileliğim de hümaya gidiyordum şuan şehir hastanesinde cevat beye gidiyorum o kadar iyi ve ilgili bir doktor ki
Elif_p Ebrulicee ben memorial Ülkü Hanım canım ilk gebelikte de Nilgün hanıma gidiyordum tayin olunca bjan geçtik memnunuz bakalım