Kalbiimde2can Yaseminturan_ insan iste ilk olunca bide hicmi aklina gelmez dogum suyu oldugu o sira sanki hamileligimi bile unutmustum 🤣🤣
Yaseminturan_ Kalbiimde2can Ay Allahın işi işte:) Bende habire su geldimi nişan geldimi diye bekliyorum tetikte 😄
Kalbiimde2can humeyrasmother eee yemek yedikten sonra dogum olunca sictim dedim aklima gelen hep oydu esimde he he sictin hadi diyor bide yanimda sinirimden zaten onun boynunuda yolmusum tirnaklarimla😂😂😂
Mineklc Kalbiimde2can eşimle birlikte okuduk gözümden yaş geldi yavrunla birlikte tüm aile ömrünüz güzel olsun inşallah 🌺🥰aha sıçtım 😂😂😂
Kalbiimde2can Mineklc aminnn cümlemizin güzel olsun insallah canim cok sagol🥰 hahahaha evet o an ilk tepkim aha sictim oldu ebede yani koyu bisey görüyorum niye diyor ne bileyim ben cocugumun böyle kap kara sacli oldugunu hic bilmiyordum ki🤣
humeyrasmother Kalbiimde2can aynen canım biliyorum doğuma hazırlık eğitimi aldım kaka gelio gibi oluo başı gelince annemde benim kafam çıkınca sıçtım demiş çok rahatladım demişti🤣🤣🤣
Yprsrts Yaseminturan_ yedim 1 kilo hurmayi aksama doğuma yallah sabaha doğru dogum 10 dk 😂😂😂35 haftalikti
Yaseminturan_ Yprsrts Kız ciddimisin bende günde 5,7 arası yemeye calısıyorum :) 35 de dogdu kuvoze girmedi değil mi?
Kalbiimde2can humeyrasmother hahahahahhaha evet cok rahat bi his oluyorda ben utandim iste kaka sanip esimede sonra sordum baska bisey daha varmiydi sen gördünmü diye😂
Kalbiimde2can Yaseminturan_ Sansima allahtan daha suyu varmis yoksa nasil dogardi bilmiyorum 😂😂😂 aman dikkat et sende ciss sanma 🤣
Kalbiimde2can efeninannesiii_ amiiin insallah canim simdi bol bol dua ediyorum yine böyle bir dogum olsun diye dogumhaneden ciktim ebeye hatta ee ben dogumu zor saniyordum ben böyle 10 tane dogururum demistim 🤣🤣🤣
Kalbiimde2can efeninannesiii_ 😂 yemek yemeseydim belki bu sekilde düsünmicektim ama iyiki yemisim iyiki böyle düsünmüsüm hemencik oldu bitti ben bisey farketmeden🤣