Büyük kızıma doktorum 20 Ağustos doğumu demişti eğer 20 sinde sancın olmazsa 21 i sabah 9 da odamda ilk seni görücem dedi😁 20 Ağustosta ben gündüz havuzda akşam eğlencedeydim😂 doğmaya hiç niyeti yoktu. 21 i sabah erkenden kalktım hazırlandık hatta eşime ve anneme siz niye telaş yapıyorsunuz oturun ben bi koşu doğurur gelirim demiştim 😂 Bu arada yaşım 19 du. Neyse gittik doktor muayene etti 5cm açılman var nasıl sancın olmaz ayakta doğuracaksın dedi hemen hasta bakıcı aradı beni tekerlekli sandalyeye oturttu eşime de önce git onu sancı odasına yatır sen işlemleri sonra yap dopuracak dedi😁 doktorun odasından çıktım gidiyoruz dedim ben açım önce kantine götürün ben çıkmam kahvaltı etmeden 😂 gittim kahvaltımı yaptım çayımı içtim çıktım sancı odasına serum takıldı suni sancı verildi ebeler 5 dk arayla kontrol ediyor kaç cm olmuş diye en son kontrol etti tam gidecekken suyum patladı dedim gel gitme geliyor kafasını hissediyorum iki ebe koluma girdi ben çömelmiş vaziyette dopumhaneye geçtik kalksam çocuk çıkacak😂😂 masaya çıkmamla doğması bir oldu 3. Kattaydı dopumhane annem sigara içmeye inmiş tam sigarasını yakacakken camdan gel doğdu demişler 3 kat merdiven inme süresi sürdü yani😂😂 ogünden beri hep derim herkese böyle kolay nasip etsin rabbim diyr🙏 darısı şimdikinin başına