Benim oglusum tam 37+1 dünyaya geldi..
Bir gün öncesinden ben dip köse temizlik yaptim sonra yattik uyuduk.. gece benim suyum gelmis ben saniyorum altima kacirdim gece kalktim banyo yaptim nevresimi degistirdim falan geri yattik 😅 sabah esimi ise ugurladim neyse sonra dikeldigim yerden yine biseyler akmaya basladi hemen wc gittim oturdum kesildi ayaga kalktim yine akmaya basladi bu sekilde 10 kez otur kalk yapmisimdir ben hala saniyorum ki üsüttüm cisimi tutamiOrum🤣 annemgil kaynanamgil trde bi yengem vardi onu aradim acmadi calisiyordu sonra arkadasimi aradim acmadim. Gittim banyoya küvete dikeldim actim bacaklari ben akillim suyun bitmesini bekliyorum😅 neyse arkadasim o sira aradi büsra benden su akiyor bi türlü bitmiyor dedim😂 oda bana o sokla salakmisin kizim hemen uzan ambulante ara dedi bende Panik yaptim gittim uzandim esimi aradim.. gelmesi 1 saati buldu o sira dedim temiz gideyim kendimi temizlemeye kalktim o sirada esim geldi bende ne var ne yoksa sIkistirdim yürürken su akmasin diye 🤣 hastaneye vardik ben penguen gibi yürüyorum .. doktor muayene etti dedi 3 cm aciklik var amaa hic sancin yok dogum bugün olmaz ama burda kal dedi.. biz odaya girdik esim yemek aldi geldi yemek yedik sonra yaklasik 1 saat sonra benim sancim ve acilmam birden oldu beni apar Topar doguma aldilar.. ebe ikin dedikcee ben wc gitcem diyom inat ettim böyle sürdü sonra esimde delirdi napcaksan yap artik hadi dogurmicanmi dedi 🤣bende günah benden gitti dedim ikindim Ebede aha koyu bisey görüyorum diyince ben cocugun kafasi/saci yerine baska sey düsünüp esime aha sictim iste demistim 🤣🤣🤣 ebe bebegi tuttu kaldirdi ben soktayim hani dogurdummu diye esime bakiyom agliyor bende tepki yok ben hala baska seyin psikolojisindeydim sonra tabi kucagima aldim bebisimle beraber aglamaya basladik🥰