ArvenMom Derya042 5 aya kadar kilo sabitti şuan 4.5 kilo almışım 7 aya giricez kilonuzu koruyun asıl hızlı kilo alıcağınız zamanlar gelicek 😂😂
ArvenMom Derya042 valla yeni hamileler dikkat etsin korusun ben korudum şimdi aşırı hızlı alınıyo ebe ve doktor da öyle dedi 😂🙈
Derya042 ArvenMom ArvenMom birden aldım kilo bende anlamadım maşallahım var olmadı doğumdan sonra yağları aldırırım kısa yoldan 😁
Heyzilwq Derya042 21+5 hamile olduğumu öğrendiğim kilodan zayıfım 72 falandır simdj 65 kiloyum inşallah bebişim kilo almıştır cuma ayrıntılı var bakalım 😁🌼
Derya042 Heyzilwq hayırlısı olsn kuzum doğumdan sonra hemen veririz kiloları umarım benim sezeryan biraz zor gider ama ☺️😁
Kuzuletta Derya042 Ama ben de ilk üç dört kilomu o haftalarda aldım. Sonrası biraz daha yavaş ilerledi
2bebeannesiii Derya042 Ben doğurdum ama yinede yazayım 😂 kızıma 47 kilo ile hamile kaldım 55 kilo ile doğuma girdim . Oğluma yine 47 kilo ile hamile kaldım 54 kilo ile doğuma girdim . Kızımı 40+5 haftalıkken oğlumu 40+3 haftalıkken doğurdum .
Derya042 2bebeannesiii sen ortadan kaybol lütfen 😁😁maşallah bu arada senin bünyen zayf demekki kimisi öle oluyor benim kemiklerim iri anacim
Derya042 uzaydanbirisi teker teker gelir misiniz ☺️😁diyet gibi bişeyler yapmam lzm yoksa alıp başını gidecek kilolar