Derya042 Kızlar sekiz haftalık hamileyim daha yolun başındayım ama şimdiden dört kilo almışim doğuma kadar 100 olucam sanırım benim gibi olan var mı aranızda 😁
Kyy01 Derya042 biraz fazla almışsınız ilk üç ay bizden beslenmiyor bebiş zaten beş ay sonra flnn hızlı alicaz zaten kiloları
EbrKzlky Derya042 Şimdiden çok fazla almıssın canım 🙈 Ben hamile olalı bulantı kusmadan pek birşey yiyemediğim için 1 kg verdim 🙈 ama olalı dikkat ediyorum..7. Hafta olmak üzere
Dorukkusumm Derya042 valla yiyin ilerleyen zamanda Miğde bulantısı Miğde yanması derken yiyemiyorsunuz cok bişey ben 36.haftadayım 1.5 kilo aldım sadece böyle de kapatacağım gibi 19 gün sonra doğum için gün verildi cünkü 🤦🏼 😀
Derya042 pamukprensesss Vala maşallah keşke senin gibi olabilsem ama üçüncü hamileligim onunda etkisi var sanırım
Aselzerya Derya042 değişiyor kişiden kişiye bende ilk hamileligimde hemen almaya başladım ikincide zayıfladım 4.ayda 4 kilo vermiştim bu defa da 1 kilo alabilmism
Nmhrkl Derya042 bende 72 ile hamile kaldım şuan 74. Keşke biraz zayıflayıp hamile kalsaydım. Şuan çok pişmanım spor ve diyet yapmafigima.
susis Derya042 ben ilk 3 ay hiç bulantı kusma hassasiyet hiçbir şey yaşamamama rağmen 4 kilo verdim. Şu an 33. haftadayım ve toplamda 14 kilo aldım 😀 4.5-5 ayda nasıl bu kadar kilo aldım anlamadım artık her hafta 1 kilo alıyorum galiba 😭😭