Aselzerya Derya042 değişiyor kişiden kişiye bende ilk hamileligimde hemen almaya başladım ikincide zayıfladım 4.ayda 4 kilo vermiştim bu defa da 1 kilo alabilmism
Kubra-75 Derya042 bende 9. Haftama girdim 77 kiloylen 82 olmusum bir anda kilo aldım sebebini nedenini anlamadıgım halde ve abur cunur tüketmediğim halde ev yemekleri yiyiyorum sebebini anlamadım ama bunu kendimize çok dert etmeyelim bence yeterki sağlıklı olsun bebişlerimiz biz yine veririz kiloyu ❤️
Derya042 Kubra-75 çok haklısın canım bende öle düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum çevremde zayıf hamileler görünce insan kendinde problem var sanıyor sadece ☺️😁
Agg0207 Derya042 çok fazla almışsın canım ben ilk kızımda 6 kilo almıştım hiç kusmamama rağmen dikkat et .ilk 3 ay bizden beslenmiyorlar ki zaten
Kuzuletta Derya042 Ama ben de ilk üç dört kilomu o haftalarda aldım. Sonrası biraz daha yavaş ilerledi
Esraod Derya042 şimdiden özellikle 30. Haftalarda oluşabilecek gebelik şekerine dikkat etmelisin karbonhidrat eksi yeşillik artı diyorum 🥰🥰
Derya042 Esraod evet oku bende düşünmeye başladım şimdiden dikkat etmeye çalışıcam umarım sağlıklı doğumlar yaparız hepimiz 🥰
Neslihan5521 74 kilo ile hamile kaldım şuan 79 kiloyum 16 haftalık hamileyim dr kızıyor çok aldım kilo diye 😅ama olsun birşey olmaz vericez hepsini inşallah
Nmhrkl Neslihan5521 doktor beni hep botla ölçüm yaptı. Sabah 71 çıkardım evde onun yanindan73 küsuratli😂 bot kışlık kıyafet falan.
Yldz23 23 haftalık hamileyim. 4.5 kilo aldım ve çoğunu son zamanlarda aldım o yüzden ilk başlarda ne kadar az alınırsa o kadar iyi bence 😊