Enfalll123 @minikpankekim 30 haftalıkken doğum pozisyonu aldı 😅 ve maşallah çok çok hareketli. Bende 38 düşünüyorum 😂 ilki 39 da geldi bu 38 gelir …
minikpankekim Enfalll123 benimde o haftalarda dogum pozisyonu almis demislerdi🙈 benim daha ilk gebelik 🙂
Melisssss0202 Yagmurum_herseyim 32 hafta normali ama bebek önden gidiyor normal doğum 15 Nisan.. Doktorumla tarih seçtik sezeryan olacak oda 4 Nisan oluyor
Yagmurum_herseyim Melisssss0202 hayırlı doğumlar dilerim🥰bende şuan 31+1deyim doğumumu bende 4 Nisan istiyorum ilk kızım 4nisan çünkü buda öyle olsun diyorum da hiç konuşmadık doğuma dair haftaya 32de kontril var bakalım ne dicek.bnmde normal günüm 26nisanda bitiyor
323832 Minik_annee bilmem ama bebeğin gelişimine göre karar verirler bana 10 Nisan dedi ama belki bebeğin durumuna göre ilerleyen durumlarda ileri tarih atacak ama ben ayın 14 üne kadar almasını istiyorum zaten 1 hafta sonrası bayram olmuş oluyor
Nurasya 5yildansonrA evet erkek ismiymiş ama bide bi kişi burda iyi değil o ismi koymak dedi bende bulamadım bi daha
Minik_annee 323832 yiaaa bende 15 istiyorum eşimin doğum gününe denk geliyo aslında benim de Nisan beş ortamiz da olabilir 30 haftalık iken 1.445 gram di 32 de iki kilo olur mu acaba Mart birde 32 oluyoruz
Minik_annee 323832 seni Instagram da ekleyebilir miyim birbirimizden bilgi alırız aynı haftayiz diyerekten bide sezeryan olucaz ya
323832 Minik_annee her bebeğin gelişimi farklıdır ki ona bakarsan benim 29+6 da 1600 gramdi benim de 32.haftamda kontrolüm var o zaman kilosuna da bakar doktor hem martin 1 inde nst ye de gireceğim
Nesnes28 EmineSerdar yaa maşallah sag sağlim alalım inşallah 🥰 nasıl alışveriş yapmayı düşünüyorsun benim ilk oğlum kış bebeğiydi buda yaza geliyor ne alcagımı hiç bilmiyorum 🥰🤭
EmineSerdar Nesnes28 benimde ilk bebeğim tam olarak ne alacağımı bilmiyorum daha hiç birşey almadım ama çok yazlık alamam mevsimlik uzun kollu alırım çünkü boluluyum ve çok aşırı sıcak olmuyor burası bebekte küçük olduğu için üşür diye düşünüyorum
minikpankekim Enfalll123 hic belli olmaz bi bakmisiz 40da suni sanciyla doguruyoz 😁😁🙈 inatci bebe olurlarsa 😁