EmineSerdar Nesnes28 benimde ilk bebeğim tam olarak ne alacağımı bilmiyorum daha hiç birşey almadım ama çok yazlık alamam mevsimlik uzun kollu alırım çünkü boluluyum ve çok aşırı sıcak olmuyor burası bebekte küçük olduğu için üşür diye düşünüyorum
Nesnes28 EmineSerdar inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelsinler. Ben Doğduktan sonrada alırım diye düşünüyorum bakalım öyle cok bişey almicam gibi cünkü ilk zamanlar hemen büyüyorlar 🤭
Yagmurum_herseyim Melisssss0202 hayırlı doğumlar dilerim🥰bende şuan 31+1deyim doğumumu bende 4 Nisan istiyorum ilk kızım 4nisan çünkü buda öyle olsun diyorum da hiç konuşmadık doğuma dair haftaya 32de kontril var bakalım ne dicek.bnmde normal günüm 26nisanda bitiyor
Gizemmuhammet21 Arzubal son 3 gün 40 hafta ama maalesef acilmam yok 2 cm den fazla gelmek bilmeyen bir kizcem var
Denizanasi23 Cnsysc tiroid ilacı,demir,d vitamini ve omega 3 vitaminleri kullanıyorum. Daha fazla birşey kullanmak istemiyorum ama dayanılmaz şekilde olursa kullanabilirim. Teşekkür ederim ☺️
Ada-Uras-Asya 3prensesannesi__ 2015 kızım 2016 oğlum 2021 kızım 2023 oğlum doğacak yani ilk ikisi peş peşe sonra 5 yıl ara sonra 2 yolda peş peşe oldu ayrıca sezeryan 5 hak war canım 3 değil 4.5 yıl öncesinde 3 haktı şuan 5 bile yapılıyor tabiki riskli ben zaten tüpleri bağlatacağım