BenMia zeynepmom34 31+6 dayım 53 günümüz kaldı, aşırı kasık ağrım var, bazen uzandığımda nefes alamıyorum, uyku çok bölünüo 😢😢 yinede bugünümüze şükürler olsun 🥰🥰
5yildansonrA Nurasya menesa diye demiştiniz bende çok sevdim o ismi ama benim çevrem isim telafusu ederken çok zorlanır diye kararsız kaldım
Nurasya 5yildansonrA ben meva ve menesa arasında kaldım evdekiler meva istiyor netleştiremedik bi ama biride bana menesa koyulması iyi değil diye biliyorum deyince benim kafam karıştı iyice bide sonradan tekrar araştırdım Yusuf peygamberin kızının değil oğlunun adıymış menesa
Oznr001 zeynepmom34 bende 30 oldum fakat bizim biraz riskli gebelik erken gelme durumu var 70 e 50 gözüyle bakiyorumm
Denizanasi23 Cnsysc tiroid ilacı,demir,d vitamini ve omega 3 vitaminleri kullanıyorum. Daha fazla birşey kullanmak istemiyorum ama dayanılmaz şekilde olursa kullanabilirim. Teşekkür ederim ☺️
Minik_annee 323832 ha anladım benim de tam 38 Nisan 11 gösteriyor Muş şimdi hesapladım ama belli bı günüm yok tabi
323832 Minik_annee aynen canım bende 10 Nisan istediğim için duruma göre konuşuruz yine dedi bi kaç günden birsey olmaz dedi