Eldgrn Beyazeller Summerwine Beyazeller gecekusuanne Minikbebegimaren Udu_ Udu_ ms_annisko mylittlebabym Bebisinizz Smry Zeyemzey bademli_puding Masal12345 Lavantakokusu64 MomLife- cahillesohbetikestim Mine34 Ozlemiskndr Lalrae Tubatgn cevriye35_ pnar-06 Sevvl EmineDefneGokce Arzubal Zeynep_atalar Arzubal Gizemgnd Linasel annesivekuzusu doğurdum kızlar 8.30 da başladık 13.06 da geldi kızçem Allah razı olsun hepinizden iyiyiz şimdi çatı muayenesi kasmadigin sürece pek acılı değil onu diyim suni de öyle evet ağrı sızı oluyor ama hangisinde olmuyor ki sakin moral bozvayin iyi tutun kendinizi en kısa sürede yazicam doğum hikayesini de
hayalperest2310 Eldgrn ayy çok mutlu oldum bende haber bekliyordum darısı biz sıradakilere gelsin çok geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip inşallah 🌸🥰
Eldgrn Zeynep_atalar canım çok normal kiminin 3. Kiminin 8 saat sürüyor korkma benim ilerleme hızlı oldu 4 buçuk saatte bitti çok şükür kendini korkutma motive et
Zeynep_atalar Sevval0308 ilk gebelik ve bilmediğim için çok korkuyorum hep aklımda sancı ağrılara dayanabilirim ama doğurmaktan korkuyorum açıkçası 😂
Sevval0308 Zeynep_atalar benimde ilk gebeliğim rabbim yardımcımız olur tevekkül edelim canım hiç düşünme herkes doğuruyor Allah’ın izniyle bizde çatır çutur dogururuZ🥹💋
senibekliyoruzannecim Eldgrn Allahım tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu darısı başımıza inşallah gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah 🌷
Eldgrn senibekliyoruzannecim rabbim sağlıkla sıhhatle doğumlarını nasip etsin korkma Allah çok büyük o gücü kuvveti Sabri veriyor gerçekten
Lazz61 Eldgrn leyyyn resmen anlık doğum hikayesi olacak heee 😂😂 Rabbim bir nefeste kurtarsın kuzum missss kokulunu sağlıcakla, güzellikle kucağına al inşaAllah 🌺
bademli_puding Eldgrn çok şükür canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah 🥰
Lalrae Eldgrn çok şükür kavuştun yavruna ben sabah yedıden berı sancı cekıyorum evde 10dk dan asagıya dusmuyo beklemeye devam 😥