Eldgrn sumblogg inşallah geçer son günler ağır olduğundan iyi ki erken halletmişim ben onlarla uğraşmadım şükür hep yat uyu belki ondandır benim n geçmemesi 🤣🤣
Seydo54 Eldgrn cok sukur Rabbime de benide bitirdi pasamiz🙈 ilk hamileligim degil, ilkinde hamile degilmisim diyorum prensesler gibiydim beee 😆 bu cok yaramaz olacak glb🤣 icerde basladi bana cektirmeye..
Dmrsld Bir avazda sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah bende 35 haftalık hamileyim üst üste sordum meraktan 😂🤰🏼
ikbalk Eldgrn aaahh darısı başımıza o halde 💃🏼💃🏼 mutlulukla huzurla sağlıkla kolaylıkla doğsun güneşin ☀️ 🥰
Buseyvz7 Eldgrn Atarsa 8 her gören sen hala doğurmadınmı diyo en sonunda dogurmıcam içimde saklıcam diyorum🤣
Eldgrn Buseyvz7 🤣🤣 bitmiyor o hala sen dogurmadin mi diyenler sağlıkla gelsin canım çok bekletmez inşallah bu Şubat bebekleri yerlerini beğendi gelmek bilmiyorlar
Yeniannis_ Ya her gün görüyordum senin postunuu 🥰 ne çabuk geçti sıranı ben alayım bari😂 ama var daha 95🥲 bize de dua et güzel anne🤭 İnşallah sağlıkla gelir şansla gelir minik Simdiden hayırlı olsun🥰🌸
Eldgrn Yeniannis_ 🥹🥹🥹 bitti canımın içi bitti çok şükür bu günlere darısı başına rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah şafağın bereketli olsun çok çabuk geçsin inşallah 🥰♥️
Hicret_112 Eldgrn ve beklediğimiz güne kavuştuk rabbim bu günü sağlıklı şekilde ağrısız bı avazda atlata bilmeyi nasip etsin teyze oluyorum.❣️