Tubamiyy DnzTnr e bebek kendi uygulamasindan lc wakikininde aynı şekilde bi lc de çok indirim kuponu veriyor tavsiye ederim bartin da mağaza olarakda pek bilgim yok burda cok çevrem olmadığı için çok dışarı çıkamiyorum😊
DnzTnr Tubamiyy benim çevremde eşimin teyzeleri köydeki kadınlar vs 🤣 bende çıkamıyorum 🤭 uygulamaları indirdim ama hiç kurcalamadim
DnzTnr Celikkelanurr02 ben evin tek geliniyim evlendigimden beri premses modundayim kayınvalidem falan özele gidelim rahat edersin diyor ama ben cimriyim galiba o paraları veremem mecbur kalmadıkca 😂
Celikkelanurr02 DnzTnr aynı durumdayız canım valla artık parasını da geçtim de doğurayım da çocuğumu kucağıma alıyım derdindeyim son haftalar daha zorr gerçekten elimizin altında başka şans yok 😊
Sumeyrazturk Bendee 🤪 doğum yapamadım ama yapmayı düşünüyorum ben iki doktorada gidiyorum hem Kaan beye hemde aktıpta Dilara hanıma ikisinden de memnunum o gün gelince karar vericem 🙈
DnzTnr Sumeyrazturk senle mi tanismistik biz daha önce 🤭 kimdi ya o yazık keşke oda gelse o da çok yalnız hissediyorum diyordu
DnzTnr Celikkelanurr02 ben o doğum stresiyle eşimi direksiyona koyupta Karabük yolunu cekemezdim heralde panik yapar vs diye korkardım
DnzTnr Tubamiyy denk gelince yaz arada canım. Randevuda falan karşılaşırsak tanışma şansımız olur belki. Sosyal medya kullansam ekle derdim 🤭 sana göre ben biraz daha bartinli sayılırım 😂
DnzTnr Tubamiyy 28 Şubat benim randevum 😒 yok Instagram Facebook hiç birini kullanmıyorum ilkel takılıyorum uzun zamandır 😂
DnzTnr Tubamiyy bı alışveriş konusunda zorlanıyorum işte onun dışında hiç aklıma bile gelmiyor bazen esiminkini alıyorum bir sürü güncelleme gelmiş kullanmayı beceremiyorum bile 😂
Essraanil Celikkelanurr02 hayır canım ben Yüksel hocaya gidiyorum ama Dilara hocaya gitmediğim için pişmanım🥺
Tubamiyy DnzTnr ya öneririm sanada lc de sürekli 250 tl ye 100 kupon veya 500 e 150 kupon oluyor surekli her gün yeni bi kupon ve magazasina göre bi tık daha uygun oluyo😊😊
Celikkelanurr02 Essraanil Dilara Hocamızdan memnunum ama kendisi doğum konusunda kararsız biraz değiştirme şansın vardır diye düşünüyorum çok geçmeden değiştirebilirsin 😊