Tubamiyy Celikkelanurr02 ya çok sevindik 😊 geçmiş olsun canım. Insallah sağlıkla kucağımıza aliriz insallah ben ilkhan keskin e gidiyorum çok memnunum ilgisinden tavsiye edebilirim 🤰🏼
Celikkelanurr02 Tubamiyy teşekkür ederimm canım 😊 umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi herkesin hakkında hayırlısı 🥰
Derya3628292 Tubamiyy bu paket olayları falan var eşim alalım şimdiden diyor ama diyorum ya o 1500 olayı gerçekten midemi bulandırdı sırf o yüzden devam etmek istemiyorum doktorumdanda çok memnunum bilemiyorum yani şimdilik ☺️
DnzTnr Tubamiyy eşim aratirmis 1.500 ve 1000 lira arası dedi 600 duyunca çok sevinecek inşallah degismemistir fiyat 🤭
Tubamiyy DnzTnr randevu için önceden ara ama canim uygun olduğu için herkes oraya gidiyor bence sevinir 😊😊 üst komşum geçen hafta gitti 600 dü canim yine degismemisdi
DnzTnr Derya3628292 ilkhan beyi bi dene bence canım beğenmezsen yine aktipa devam edersin ama boşuna para dökmeye gerek yok. İlkha bey GATA tıp mezunu çok iyi eğitim almis biri ben bayağı araştırdım. İletişimi de güçlü yasida genç yani bı doktorda başka ne aranır ki 🤭
DnzTnr Tubamiyy 28 Şubat’ta randevum var ona bı gideyim de ondan sonra alırım randevu yaşamda kuzenlerimiz çalışıyor randevu sıkıntısı yaşamam ben pek 🤭
DnzTnr Bir birimizi kaybetmesek bari 🤭 ben Bartın’da alışveriş yapmakta çok zorlanıyorum takildikca yardım isterim.
DnzTnr Tubamiyy ben burda öğrenciydim 2015 ten beri burdayım ama öğrenci olmakta evlenip yerleşmek çok farklıymış bı çok konuda ilk kez gelmişim gibi hissediyorum bebek alışverişinde nerde ne var hiç bilmem mesela
DnzTnr Celikkelanurr02 burdakiler aktıp büyümeden önce Karabük’te doğum yapıyormuş hep hastanenin adını unuttum özel bı hastane illa şehir dışı istersen orayı arastirabilirsin canım
Celikkelanurr02 DnzTnr medikardan bahsediyosun bu ihtimal orayı da araştırdım paket olarak değil sanırım söyledikleri fiyat 20000 tl ye yakındı yok dedim kalsın 😆
Tubamiyy DnzTnr aynen bi lc wakiki var onun dışında ben internetten yapdim e bebek ve lc nin kendi sitesinden buralarda pek mağaza yok gibi bizde 1 bucuk yıl oldu geleli bartına 😊
DnzTnr Tubamiyy ben daha hiç bişey almadım Instagram kullanmıyorum o yüzden neyi nerden alcam hiç bilmiyorum
DnzTnr Celikkelanurr02 ben evin tek geliniyim evlendigimden beri premses modundayim kayınvalidem falan özele gidelim rahat edersin diyor ama ben cimriyim galiba o paraları veremem mecbur kalmadıkca 😂
Tubamiyy DnzTnr e bebek kendi uygulamasindan lc wakikininde aynı şekilde bi lc de çok indirim kuponu veriyor tavsiye ederim bartin da mağaza olarakda pek bilgim yok burda cok çevrem olmadığı için çok dışarı çıkamiyorum😊