Celikkelanurr02 Essraanil Dilara Hocamızdan memnunum ama kendisi doğum konusunda kararsız biraz değiştirme şansın vardır diye düşünüyorum çok geçmeden değiştirebilirsin 😊
Tubamiyy DnzTnr ya öneririm sanada lc de sürekli 250 tl ye 100 kupon veya 500 e 150 kupon oluyor surekli her gün yeni bi kupon ve magazasina göre bi tık daha uygun oluyo😊😊
DnzTnr Tubamiyy yarın bakarım enine boyuna zıbın almam lazım bide hastane çıkışı battaniye bı tane müslin aldım ama yetmez onlara bakayım yarın
DnzTnr Tubamiyy ooo benim daha cookk var temmuz sonu. oğlum olacak insaah belki ağustosa bile kalabilir 🤭
DnzTnr Tubamiyy gebe okuluna gidiyor musun. En sonki muayenede doktor gebe okulundan bahsetmişti ama ne demişti hiç hatırlamıyorum ne zaman gitmek gerekiyor acaba
Tubamiyy DnzTnr banada dedi ama nefes egzersizi bi kac bilgilendirme doğumla alakalı şeyler konusuluyormus ama ben gitmedim o anki panikle nefesi zaten kontrol edemem diye 😁😁
sibelcv Tubamiyy bende yeni hamileyim devlet hastanesi ilkhan beye randevu almıştım postun altına yazılanlar doktorla ilgili içimi rahatlattı
_Ceyda_ DnzTnr Bartın Aktıp fiyatı kaç acaba . Bende bartın aktıpa gidiyorum o yüzden doğum ücretini merak ettim ☺️
DnzTnr _Ceyda_ ben aktipa gitmiyorum canım ilkhan beye gidiyorum en başından beri. Aktıpta doğum fiyatları ile ilgili konuşmuştum ama unuttum şimdi ne desem yalan olur 🤭
Gulsaholcay _Ceyda_ aktip dogum ucreti 16 bin bende oryaa gidiyorum hangi doktorda takiplisiniz yuksel hoca ayriliyormus hastaneden ben ona gidiyordum