Janset2105 İstanbul Tuzla gispir muayene 75 normal 1800 sezeryan 2400. Yorumlara baktığım kadarıyla İstanbul gerçekten çok pahalı. Muayene normal gibi ama Doğum ücretleri çok Yüksek😒
Huseminannesi Janset2105 cnm ben muaneye 95 tl veryorum denizli ozel egeye gidiyorm ama dogum ucreti ne kadr bilmyorm
EmelBG Huseminannesi Ben Normel istediğimden sezeryanı ayrıntılı hiç sormadım o yüzden pek bilgim yok açıkcası
Huseminannesi EmelBG cnm bende normal dogum istyodm ama sezeryan oldum mecburiyetten insallah normal yaparsn
Prenseskuzum Huseminannesi 30 tl fatihteki medipole gidiyrm cokta memnunum 😎 ama doğumumu ins hayrunnisa hastanesinde yapmıcam orayi çok tavsiye ediyolar normal doğum 1.300 😎😎
Huseminannesi masisi canm benimde 10 haftam var pazartesu doktora gidecegim ve ücreti soracagm ve dogum yapacgm günü belirleyecegz cnm sezeryan oldugu icn fiyatlar ucuk ben 3 sene once sezeryan oldugumda 750 tl ye sezeryan olmustm
Kubracls Ben Lüleburgaz özel medikent hastanesine gidiyorum muayene 65 lira doğum için normalde sezeryanda 2000 dediler bana doğum ücreti biraz fazla geldi
ebru23 Huseminannesi istanbul sultangazi medigol muayene 75 tl normal oda dahil 850 sezaryen oda dahil 1100
Demeterbil Canım ben Ankara lokman hekime gidiyorum eşim TSK çalışanı olduğu İçin anlaşmalı hastane 15 tl muayene ücreti veriyorum
Elaylama Huseminannesi özel karataş hastanesine gidiyorum. izmir'de ve ücret 85 tl. Kan ve tahliller için ayrı ödeme yapıyorum.
Prensesinannesi1 Edanurusta bende esenyurt esencan hastanesine gidiyorum doğum fiyatları değişti diye duydum canım bu kontrolümde sorucam gidince.