Huseminannesi Kızlar siz özel hastanelerde ücreti ne kadar ödüyorsunuz ve hangi hastaneye gidiyorsunuz
masisi Huseminannesi muayene ücreti 100 tl normal 3500 sezeryan 4500 tl şimdilik fiyat değişmezse Dora Hospital / Fulya
ikizlerimveannesi Huseminannesi Ankara medical park hastanesi her şey dahil sağlık sigortası yaptırmıştık ilk hamile kaldığımda 5.800 tl Doğum Aralık sonunda ve sezaryen olacak şimdi zam gelmiş ne kadar oldu bilmiyorum 🤷♀️
Merveanneoluyor Seden hangi Lokman hekime gidiyorsunuz🤗 ben de etlik Lokman hekime gidiyorum, Doğum paketi aldık 4300 lira
Annesininkuzusu0911 Seden canım sigorta yaptırmışken daha iyi bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim lokman hekim çok kötü 🙄
Hana_33 snagkts bende haldun beye geliyordum malesef orda yok die öznur hoca aldı 1300 aldı biraz indirim yaptk:) bugün sezeryan oldum
Seden Huseminannesi evet icinde tum kontrollerim tahlillerim dogum ve yatis ucreti ve bebegin ilk muayeneleri dahil canim
Prensesinannesi1 Edanurusta bende esenyurt esencan hastanesine gidiyorum doğum fiyatları değişti diye duydum canım bu kontrolümde sorucam gidince.
EmelBG Huseminannesi Ben Normel istediğimden sezeryanı ayrıntılı hiç sormadım o yüzden pek bilgim yok açıkcası
masisi Huseminannesi doktorum iyi hastane iyi ama fiyatlar habire yükseliyor, 10 hafta sonra doğum yapacağım tekrar araştırmaya tedirgin oldum 🙁
Yasminadem Marmaris’te 81 lira muayene ücreti ödüyorum Doğumda normal yada Sezeryan fark etmiyormuş ve 2 gün hastanede kalacak şekilde ücreti 1800 lira
Huseminannesi masisi canm benimde 10 haftam var pazartesu doktora gidecegim ve ücreti soracagm ve dogum yapacgm günü belirleyecegz cnm sezeryan oldugu icn fiyatlar ucuk ben 3 sene once sezeryan oldugumda 750 tl ye sezeryan olmustm
anneee Huseminannesi Antep de muayene 75 normal Doğum 1225 di hastanenin kurum anlaşması ile muayeneye 15 tl veriyordum Doğumu da 725 tl ye yaptım
ATC Huseminannesi Esenyurt reyap hastanesine gidiyorum muayene 90 ₺ diler koyuncu Doğum ücretleri sezaryan 2900 Doğal Doğum 2600₺