Merveanneoluyor Seden hangi Lokman hekime gidiyorsunuz🤗 ben de etlik Lokman hekime gidiyorum, Doğum paketi aldık 4300 lira
Demeterbil MerveSglk95 evet memnunum doktorum Hatice ışık gayet ilgili bir bayan tavsiye ederim canım
Ayferfeneer Bursa pembemavi 220 lira muayene ücreti 15 ay once dogum yaptım 5000 normal sezeryan aynı fiyattı.
Hana_33 snagkts bende haldun beye geliyordum malesef orda yok die öznur hoca aldı 1300 aldı biraz indirim yaptk:) bugün sezeryan oldum
snagkts Hana_33 evet sali gunu istanbula gitti benmde haftaaya pazar dogumum 😌 hayirli olsun bu arada 😌
MerveTuranTzn Huseminannesi Bağcılar yeni iklim muayene 60 tl. Normal dogum 700 sezeryan 1200. Doktorum cok ilgili kibar işinde uzman biri. Hastahane calısanları desenz güleryuzlu geçen ay basladım 37 haftalık hamıleyım. Nie daha önce gıtmedm başka hastahanelerde oyalandım diyorum
Hana_33 snagkts hiç korma nasıl ilgililer nasıl iyiler agrin olmasına müsade bile etmdn hemen müdahale ediyorlar belden uyuşturdular. Anestezi ayrı ilgili doktor ayrı hamsiler ayrı inanılmaz iyiler allah razı olsun hepsinden