etkafa Ben 12 haftada devlete gittim bebeği göremiyorum dedi. O gün sinirden özele giyin cinsiyet bile belli dedi erkek dedi öyle de oldu
Sdcnur10 Bana da 14 haftalıken erkek gibi dedi ikinci gözün gormesi gerek dedi bir ay sonra detaylı ultrasona randevu Alicam ama bir sey daha sormak istiyorum sizlere🥰 perinatoloji demi detaylı ultrasona giriyor aranızda öyle randevu alan varmı ?
Arzu501 Mhmtefeaysnr ya aslında bence devlet ya özel mesele değil, mesele orada çalışan doktorun iyi olması bilinçli olması.
AnnesiiM Arzu501 respublika perinatal mərkəzi dr.Mirvari Aliyeva doplerede o baxib cox savadli hekimdi Ginikologumun gösterişiyle getmişdim🙏 Qiymətdə münasibdi🥰
Merel Arzu501 Evet benim kiz kardesimin haha.. Oda erken bakdirdj hatta soylediler ben cok erken demisdim dinlemedi sonra 30 haftalik iken erkek oldugunu ogrendi baya zorlandi basda kabullenmekle
Arzu35_17 Arzu501 12. Haftamda erkek olduğu söylendi ve çok net konuşuldu ☺️sonrasında farklı bir hekime gittim yine erkek olduğu söylendi. . Fakat son muayenemde kız olabilir deniyor . Bakalım ne çıkacak cumartesi günü belli olur sanırım 😇
shadan Ay evet benim ablama kız olduğunu demişti doktor her şeyi ama her şeyi aldı hazırladı 8′ci ayda dokotra gitti ve erkek olduğunu öğrendi🤗
Hayalmi Arzu501 yani %100 çok kesin olmuş o haftalar için . Doktorlar emin olsa dahi %100 kolay kolay demiyorlar 😊 bende 11 haftamda öğrendim fakat drum %70 diyebilirim dedi 15. Haftada yine kız dedi ben ayrıntılı ultrasonu bekledim değişmedi kız 🥰
Arzu501 Hayalmi bilemiyorum artık. Hatta bana sanki anlıyormuşum gibi baaakarmısın nasılda gösteriyor dedi 😁 bakalım doğru çıkıcak mı. 100 faizli söyledi.
Arzu501 AnnesiiM istiyirdim mən 12 həftədən sonra ətraflı doplerə gedim, Azər Fərəcin yanına. Oda artıq yerlər dolub qaldı aprelə birdə getmək. Bu gün 9 saylı da Çimnaz doktor var uzi, o baxdı altdanda üstdəndə. 100 faiz qızdı dedi.
AnnesiiM Arzu501 ətraflı dopler 20den sonra meslehet görülür 🙏 mene ilk defeden eyni seyi 3ferqli yerde 3ferqli hekim deyib xeyirlisi🙏🥰
Merveilgaz Arzu501 ben de bakude yasiyorum canim dr rahsanda bakti 12+4 erkege benziyor dedi bakalim degisecek mi
fatmaaasennn Arzu501 11. Hafta da erkek gibi dedi doktor, 14.haftada bebek kendini göstermedi ve 18.hafta kız oldugunu ögrendik 😂 11.hafta erken bence,15-16 çok net öğrenmek için.
fatmaaasennn Merveilgaz değişebilir erken çünkü tahmin için, doktor bana minik bir cıkıntı var pipiye benziyor dedi:) ama kordonla karıstırabiliyorlarr.