Merveilgaz Arzu501 ben de bakude yasiyorum canim dr rahsanda bakti 12+4 erkege benziyor dedi bakalim degisecek mi
Arzu501 Merveilgaz ama bu doktor bana 100 de yüz kız dediya ola bilirmi acaba henüz 12 hafta olmamış ultrasonda kendim bile baktım bişey anlamadım çünki o kadar küçükki.
AnnesiiM Arzu501 ətraflı dopler 20den sonra meslehet görülür 🙏 mene ilk defeden eyni seyi 3ferqli yerde 3ferqli hekim deyib xeyirlisi🙏🥰
AnnesiiM Burda hamida tezedi deyesen ? Sağ salamat qucağiniza alasiz🙏 Herkese demeye telesimiyin paltarlarida 30dan sonra tam deqiq bilesiz onda alin☺️😍
Arzu501 AnnesiiM məndə ilk hamilelik ekizler idi. 12 heftede etraflı doplere düşmüşdüm. Uşaqların heç biri qalmadl tez geldiler küveze düşdüler ama qalmadılar. İndi yeniden hamileyem. Onlar üçün almışdım herşey 1 qız bir oğlan idi. Ona görə indi maraqlı gelir hansının geyimi gözleyir bu bebeşi. Heç bir fərqi yoxdur əslində. Sadəcə insan heyecanlanır cinsiyyet ne deyə Hər biri başım gözüm üstünədir. Təki vaxtında sağ salamat olsun heçne istemirem başqa.
Elisa55 somurtkankedi 22.haftada erkek dediklerinde pipi görmüs müydünüz 🙈 bide yanılma mı oldu cinsiyette?
somurtkankedi Elisa55 doktorum doçent doktordu 22. Haftaya kadar kız dedi, kız demesinin ardından 3 gün sonra detaylı ultrason için başka uzman perinatoloji doktoruna gittim sordu cinsiyeti kız dedim dedi ama bu erkek bakın pipisi 🤣 heryerini gördüm pipisini altındakini falan inanmıyordum hatta tekrar gösterdi fotoğrafını verdi birdaha da değişmedi 😂 ben değişir diye ümitliydim aslında
snka2021 Arzu501 benden başka herkes öğrendi öğrendiği gibi de kaldı :) ben anca 14. Haftada öğrendim
fatmaaasennn Merveilgaz değişebilir erken çünkü tahmin için, doktor bana minik bir cıkıntı var pipiye benziyor dedi:) ama kordonla karıstırabiliyorlarr.
Edaayusraa- Arzu501 16 da %99 kız dediler çok heveslendim, isim belliydi, bir kaç eşya aldım, diğer alacaklarımın hepsinin resimini çektim her şey hazırdı kafamda 22 de detaylı ultrasonda %100 erkek dediler….
Merveilgaz Arzu501 yuzde yuz deniliyorsa degismez. Doktor bizden cok bilir neticede %100 luk olmasa demez oyle☺️ mesela benim ilk hamileligimde %80 kiz dedi 12+2de degismedi. Ama ikincide erkege benziyor ama emin degilim dedi emin konusmadi bakalim ne olucak☺️hayirlisi
Bahar53 18 de kız dendi 20 de erkek 22 de ayrıntılıya girdim erkek olsa görürdüm ama net değil dendi. Hala öğrenemedim
Sedoscum Arzu501 bana da 12 haftada kız dediler 12den 26 haftaya kadar kız dediler 26. Hftadan sonra erkek çıktı 🤷🏻♀️