Eceeeeee Arzu501 bence çok çok erken kesin bişey söylemek için ben 14+3 de gittim kıza benziyor ama kesin değil dediler 16. Haftada tekrar gel dediler
Sevvl CayGetireyimMi bizde öğrendık söylediler ama değişti yanı o anlı pozısyon doktorun görüş acısı değişir ilk gebelik ve bu farklı sonuçta fikrimize itiraz ediyorsan sorma canım☺️
Nurkcy Arzu501 erken değil mi ya nasıl belli olmuş. Benim doktorum görsem bile söylemiyorum 15. Haftadan önce diyordu yanılması yüksek diye. Hadi erkek olsa biraz daha erken belli oluyormuşta. Kızı nasıl görmüşler hafta olarak mı ilerdesin acaba.. Bende başka bi devlet hastahanesine gitmiştim orda belki söylerler diye kız dediler ama Erkek çıktı 😃
AzraFarah Arzu501 12 haftamızda devlet hastanesinde bir stajyer doktora gitmiştim,daha çok erken ama ille bişe diyeceksem kıza benziyor dedi ama hiç inandırıcı değildi,sonra kendi doktoruma gittiğimde erkek dedi öyle de kaldı
Senayl34 AzraFarah devlet sallıyor ya 🤣🤣 onlar erkanda çocuğu görüyor mu ona bile şüpheli bakıyorum 16+4 de gittim görünmez dedi devlette 2 gün sonra başka doktora gittim kız dedi 🤣 2 günde mi cinsiyeti oluştu cocugun
Arzu501 Kızlar usm doktoru aslında çok iyi doktor, burada Azerbaycan, Baküde 12 haftasında söylüyorlar. Kesin olarak dedi kız alttan baktı hatta. Ama yinede beynimde acaba kaldı. 🥰
Elisa55 somurtkankedi 22.haftada erkek dediklerinde pipi görmüs müydünüz 🙈 bide yanılma mı oldu cinsiyette?
Tusemciiim Haftada banada Çok Çok net kızzz bakkk demişti doktorum bacak arası bomboş diye göstermişti 15. Haftada bi gittim ki oğlum bacak arasını açmış minik pipeti gözüküyordu 👶🏻🤭 Şaka yapmış bana sanırım 😁
Tusemciiim Arzu501 12. Haftada cinsiyeti üreme organı yeni belirginleşiyor dedi hani erkek bile olsa minicik olduğu için net göremiyoruz dedi ilerleyen haftalarda bebiş büyüdüğü için daha netleşip görüyoruz dedi. Kız o değil cinsiyeti kız dedi diye tüm sülaleye duyurmuştum Kızçem olcak diye 😅😅 Sonra gittiğimde erkek deyince hayatımın şokunu yaşamıştım bide elimde çok net resmî var 🤣🤣🤣🤣
Arzu501 Tusemciiim ya banada bu gün çok net söyledi bilemiyorum şu an kızlar yazdıklarından sonra kafam karıştı resmen🤣
Minikmucizemmm26 Arzu501 15+3 te gittim doktorum çok garantici malesef 18 de tam olgunlaşır o zaman net soylerim dedi meraktan catliyoruz😂
Arzu501 Mhmtefeaysnr ya aslında bence devlet ya özel mesele değil, mesele orada çalışan doktorun iyi olması bilinçli olması.